Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. @ dokle_vise - dobio si i poneki plus od tog lika, ali to je najverovatnije pokušao da zavara trag. Ono, kao: "ja, čitam". Eto vidiš šta se desi kada nekome prokomentarišeš definciju i priznaš da si dao minus na nju.

@ radijacija - nema hejta kod tebe.

2. Жемо мени провера? Извинте, ал нешто ми чудно. А можда сам само ја прсо и чини ми се.

3. @ yeahbatch - samo si prs'o, sve je regularno ;-)

4. Једна провера ако може. Хвала унапред.

5. @ Ajvar na 'leba - nema ništa.

6. Ljudi, prijavljujte samo ako vam skor odjednom puno padne ili puno poraste. I nemojte tražiti neke "redovne provere", pogotovo ne na svakih nedelju dana. Nije nama teško da proverimo vaš skor, daleko od toga, ali ako vam skor padne za 4 poena, to nije automatski smak sveta.

7. Provera lajka molim, pre par dana je brojka skočila. Ako je neko skidao hejt, onda hvala na tome :)

8. Može potvrda hejta/skidanja lajka? Hvala i srdačan.

9. hejta nema, neki lajk ti je skidan, ali ne znam kad

10. Provera jedna, ako nije frka? :)

11. Pre tri dana bi trebalo da je bio jedan na moj racun. Bio sam banovan pa nisam mogao da prijavim.

12. beše, ali je sad rešeno

13. Banuj ga

MODEDIT: jes` samo sam tebe čekao da mi kažeš :)

14. Може и мени? Немам ништа сумњиво, него једноставно ми никад нико није проверавао.

15. nema ništa novo nejked

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.