Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo da malo odmenim modove..
Spem teme, postavljanjem pitanja i prijavljivanjem stvari koje nisu vezane za hejt iliti broj poena je najstrože zabranjen. Za svako pitanje imate određenu temu na forumu kojoj to pitanje više priliči nego ovoj.
Неко ме лајково.
Sređeno.
Aj reci mi ko je preko pmta, jer sam masu negativnih komentara podijelio skorije, 100 posto neko revoltiran nelol
Нећеш добити одабрану!
Ne smem, nije hrišćanski.
sad mi neko šuknu par minusa odjedared
de proveri
Nisam ja ni tražio..
Ništa upadljivo. Ako se nastavi, onda se javi. "Par minusa" se ne prijavljuje, to je jako nezgodno uočiti.
znam da se ne prijavljuje ali sam mislio da na vreme zaustaviš
Može li proverica?
Neko mi dao minus! Šta da radim sad :(((
Чини ми се да је неки пулен бацио неки хејтић на овај мој профилчић. Хоћу двидим ко је бараба. Молим лијепо, Риха се вратио.
mwa-mwa-mwa :)
dobila oko tridesetak minusa, ili mi skidan lajk?
šta li bi od ta dva moglo biti, pitam ja vas?!
@ Riha - skinut ti je hejt.
Hvala Cik. Živ bio, na Exitu nastupo.
TheWaveRider:
Sve je regularno.
Nana Og:
Juče ti je sa višemesečnim zakašnjenjem "Težina" poslata na groblje, jer već ima defki istog naslova, istog značenja, a da su starije.
ahaaa
hvala.
Ishejtovan sam. :(