Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. I ovaj lajk iz maja meseca je od strane tvog duplog naloga.

2. Jer sam te ja čitao.

I nije ti se ni jedna svidjela?

maš skoro 190 definicija na groblju

Znači napisao sam oko 200 definicija. Malo sam i iznenađen.

3. Slušaj klinac: skinut je tvoj samolajk, ništa više. Sa druge strane, ti si hejtovao više ljudi do sada, a pre nekoliko dana sa hajtovao (malkice samo) još jednog autora. Pošto je to popriličan broj prekršaja, možemo se samo oprostiti od tebe.

4. ценим да је пао неки хејтић...

5. јел може провера?

6. Imam nešto malo bede definicija, i sad, baš za toliko mi se smanjio skor. Pa, pošto mi se to još nije desilo ne znam da nije taj hejt. Možda je neko pročitao svih šesnaes' pa zaključio da su sve govna. A možda i više ljudi čitalo pa je slučajnost. A opet, volim ja tako da idem po posterima i ujedam ljude. I po forumu malo. Ma ne morate ništa ni da dirate, nisam plačipička. Ionako sam na poslu sad i dosadno mi. Al opet proverite. Ili nemojte.

7. Дон, нема ништа.
    Добра ти срећа, сређено.

8. Je l' moze provera u sto kracem roku?

9. nema ništa kod tebe

10. Udara mi neko hejt,dede provjerite, jebem ti život, dok ovoj djeci malo oštrije komentarišeš defku pdma se ljutu, ccc, a imao jednu defku skor 24:0, najljepše čedo...

11. Ау, какав цар 219 минуса :)

12. Jel moze provera? Imam 16 definicija a dobio sam 15 minuseva dok sam stigao do kuce sa posla, vrlo kratak period. Kenjao sam po temi na forumu pa kapiram da je neko odande i ne morate da skidate nista ako vam je cim samo da znam. I ako uopste ima hejta naravno. Hvala.

13. minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

minuseva

...

No, obrisana ti je definicija "Bacio kašiku".

14. Jbt prilicno sam siguran da tako govorim oduvek a nikada me niko nije ispravio a sada i kada procitam vidim da je debilozno. Hvala na ispravci, objasnjenju za minuse i brzom odgovoru.

15. može provera?
    unapred hvala

16. bata gugi
    može provera?
    unapred hvala

Proviron: banovan do 16.11.2040. 23:13 Hejt autora.

17. Nema hejta, imaš PVT.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.