Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro onda, znači kad budem imao preko 10 defki, onda može?
Da.
Ok.
Mada si upravo ozbiljno konkurisao za zabranu postovanja na ovoj temi.
могуће да је био неки лајкић пре пар дана, нисам сигурна да ли је читање или лајк.
Odjednom imam 50 bodova manje, i spao sam za 50 mesta...otprilike.
U roku od sat vremena. Molim vas, proverite to.
Hvala u napred.
Čitanje...
Grun'te jednu provjeru i ovdje, ako problem nije.
Сређено.
Mislim da je pao jedan hejt sinoć. Ako može provjera.
čitanje samo
DBSK, skinut ti je već taj lajk od pre neki dan.
Krle96, tih 50 bodova manje je skinuti lajk. Sada sam odstranio još jedan, a taj nalog je banovan. Ima naznaka i da ti je dupli, ali da ne istražujem sad previše... Hejta nema.
Nowizze, kod tebe je sve regularno.
Zelen Lukac, skinut je jedan sitan hejt, stariji.
Medvjediću, skinuto je. Po razmaku između ocena bi se reklo da je čitanje u pitanju, ali očigledna je namera da budeš izminusirana.
Ostale bih molio da ne spemuju na ovoj temi (ili je u pitanju mod edit, ne znam...).
EDIT:
čitanje samo
Ja sam ipak to skinuo, obrazložih... Osim toga, bacio sam pogled i na komentare. Minusiranje je posledica komentara da je poster plagijat.
Opet Agilni brži. Hvala :)
EDIT:
Znam ja zbog čega je to, kad vidim ko je u pitanju. Poslije bar 5 uočenih plagijata kod dotičnog, palo mu je na "pamet" da se osveti.
Hejt u toku. Pomoć pliz :(
Želim da prijavim hejt, zbir sa 86, spao na 77.
Provjerite!
Hvala unaprijed.
Mislim da je bio neki lajk...
@ perina slama - nema hejta.
@ Rajder - loše misliš, nema lajka.
@ Rajder - loše misliš, nema lajka.
Kako, prije 10 minuta sam imao 86, a sad 77?
Lepo, nema hejta.
Неко ме или чита или лајкује! Неам појма нешто се дешава!