Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Nema veze, samo niste fer.

2. @ perina slama - ne drami kao neko derište. Hejta nije bilo, kukao ti sto godina. Uostalom, sam si obrisao poslednju definiciju koja je bila 2 poena u plusu. U međuvremenu si 5 minusa mogao dobiti od 5 autora na 5 definicija. Koliko su ti definicije kratke, nije ih teško brzo pročitati i oceniti.

3. Uostalom, nije na mestu da jedan do sada 2 puta banovani hejter govori nekome da nije fer (i pritom nije u pravu). Pogotovo nije na mestu da to radi neko ko je takođe i lajker i ko će zbog ponovnog lajkovanja drugih autora dobiti ban.

4. Који је од ова два поста био у вези мог захтева за проверу?

5. @ серјоџа - sve regularno, čita te jedan autor.

6. Može li neko da proveri da li me je neko hejtovo.
    barem mislim da me je hejtovo.

7. Pao sam 40 mjesta za manje od 5minuta, rekao bi da je neki mini hejt.
    Provjerite, ako nije problem.

8. skinut ti je neki lajk koliko vidim

9. Nema hejta osim toga?
    Herodot me minilajkovao, kreten, kad sam rekao na čet da sam mnogo pao za kratko vrijeme

10. nema, kod tebe deset poena znače pedeset mesta...

11. mislim da me je neko hejtovo imao sam 155 + na defkama sad imam 150 mislim da me je neko hejtovo dok sam bio banovan mislim na definicije, mislim da je neko namerno to uradio, hvala na pomoći.

12. Ako može. Pritom ne sumnjam na hejt.

13. @ Др. Туфер Шмрц - imaš 6 definicija. Šest definicija. O kakvom hejtu ovde govorimo?

mislim da je neko namerno to uradio, hvala na pomoći.

Do sada nije bio poznat slučajnog hejta, ali nikada nije kasno za tako nešto.

@ Krajsler - sve deluje OK.

14. Хејтује ме неки клиња што сам му рек'о да му је ружан ник.

15. Може ли једна провјера на лајк? Хвала!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.