Moze meni prva provera. hvala unapred.
Deder vidite jel me neko čitao ili mi je ofrlje dao tridesetak minusa, koliko mi se čini juče sam imao 10023 skor
Comi_PG - skinuto neko ocenjivanje bez čitanja, više pluseva bilo.
Lamarr - skinut neki hejtić, gomila lajkova skinuta ranije.
mrljo - obrisana ti je danas definicija "Ližu se ko teoci".
Pa što pobogu brate, jel bila plagijat?Didova umotvorina
potpuno ista kao ližu se ka telad, koja je nastala pre 3 godine...
E jebi je, nisam navikao da did plagira, moram mu uvesti embargo na alkohol
nije to namerno, izreka je verovatno starija od dede, jednostavno si upao u kolateralnu štetu pri čistki, jebiga...
Ako nije problem da proverite, imam utisak da me neko hejtovao.
Nema hejta.
Mislim da me neko hejtovao, može provjera?
Nije te niko hejtovao (čitan si). Lajkovan si s duplog naloga. Osim toga, ne prijavljuje se hejt sa tim brojem definicija. To su dva prekršaja.
Hejt, tridesetak poena. Da se pronađe i kazni počinilac.
Мали хејтић од 6-7 рек'о бих минуса или скинут лајк, молим за информацију... Чиста посла нису сигурно. хвала!
мени нешто варирју поени, знам да сам у једном тренутку хејтован, па сад као да сам читан... не знам шта се издешавало и колико тачно имам поена, може провера?
Neko mi dao minus, umreću majko. Znam da sam imao 8941 poen, znam to jer pišem u rokovnik sa idejama za definicije i teme za forum, a sada imam 8940.
Hejtovan sam :(
U vezi kozanostre. Da olakšam.
http://www.dodaj.rs/f/w/sD/W9gzNfg/capture.jpg
Da ne najebu nedužni ljudi. Samo toliko. "Akcija" je sprovođena na još par autora.
oću i ja provericu....
RADE POŠTEN SI ČOVEK SVAKA ČAST NEMA ŠTA
Стално добијам минусеве на неколико истих дефиниција одједном. Ако може проверите, чини ми се да је неко са својих дуплих налога хејтовао.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Moze meni prva provera. hvala unapred.
Deder vidite jel me neko čitao ili mi je ofrlje dao tridesetak minusa, koliko mi se čini juče sam imao 10023 skor
Comi_PG - skinuto neko ocenjivanje bez čitanja, više pluseva bilo.
Lamarr - skinut neki hejtić, gomila lajkova skinuta ranije.
mrljo - obrisana ti je danas definicija "Ližu se ko teoci".
Pa što pobogu brate, jel bila plagijat?Didova umotvorina
potpuno ista kao ližu se ka telad, koja je nastala pre 3 godine...
E jebi je, nisam navikao da did plagira, moram mu uvesti embargo na alkohol
nije to namerno, izreka je verovatno starija od dede, jednostavno si upao u kolateralnu štetu pri čistki, jebiga...
Ako nije problem da proverite, imam utisak da me neko hejtovao.
Nema hejta.
Mislim da me neko hejtovao, može provjera?
Nije te niko hejtovao (čitan si). Lajkovan si s duplog naloga. Osim toga, ne prijavljuje se hejt sa tim brojem definicija. To su dva prekršaja.
Hejt, tridesetak poena. Da se pronađe i kazni počinilac.
Мали хејтић од 6-7 рек'о бих минуса или скинут лајк, молим за информацију... Чиста посла нису сигурно. хвала!
мени нешто варирју поени, знам да сам у једном тренутку хејтован, па сад као да сам читан... не знам шта се издешавало и колико тачно имам поена, може провера?
Neko mi dao minus, umreću majko.
Znam da sam imao 8941 poen, znam to jer pišem u rokovnik sa idejama za definicije i teme za forum, a sada imam 8940.
Hejtovan sam :(
U vezi kozanostre. Da olakšam.
http://www.dodaj.rs/f/w/sD/W9gzNfg/capture.jpg
Da ne najebu nedužni ljudi. Samo toliko.
"Akcija" je sprovođena na još par autora.
oću i ja provericu....
RADE POŠTEN SI ČOVEK SVAKA ČAST NEMA ŠTA
Стално добијам минусеве на неколико истих дефиниција одједном. Ако може проверите, чини ми се да је неко са својих дуплих налога хејтовао.