Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. И то је пичкасто али је још пичкастије то прјавити. Као да се жалиш мами или учитељици. Ја сам у својим очима мањи човек јер сам некога пријавио овде.

2. i sad ti pseto na 429 strani nešto mudruješ, baš bih video da li bi ti prijavio ovde na temi da ti padne skor za 500 poena, ono što si pisao da jedan autor sruši, a ti kao "ja sam čovek i nisam pička da ga prijavim ", pa nije ovo policija, ovde se ne radi o prijavi autora već o vraćanju svog skora, topli pozdrav sa Havaja

3. Ako može meni, nisam odavno proveravao... U poslednje vreme nisam ni pratio kako valja. :)

4. мени малопре набио неко минусе на све дефке, може то да се провери да му дођем на гајбу и силујем новорођенче

5. i sad ti pseto na 429 strani nešto mudruješ, baš bih video da li bi ti prijavio ovde na temi da ti padne skor za 500 poena, ono što si pisao da jedan autor sruši, a ti kao "ja sam čovek i nisam pička da ga prijavim ", pa nije ovo policija, ovde se ne radi o prijavi autora već o vraćanju svog skora, topli pozdrav sa Havaja

Не бих га пријавио. И свестан сам да сада позивам на хејт мене ал не бих.

6. Ae čas da me neko skenira, džast in kejs....

EDIT: Fala, Agilan. Mada, kako ih brišem k'o šuntav, potrajaće dok se ustalim na taj broj :)

7. Mlatafaka, sve je uredno.

Ogma, ne postoji autor koji ti je dao minus na sve definicije.

MrTestis, kod tebe je takođe sve regularno. Čestitam ti unapred na sledećoj definiciji :)

8. De uvidte, menscini da me je neko zamrzio malo...

EDIT: AAAAAA RAZDJEVICIO MI DVE DEFKE

9. Jel moze jedna provera? Ako nije neki veliki problem u sustini

10. Kajtezzz, pročitane su ti četiri defke u nizu, dva plusa, dva minusa. Ništa drugo ne vidim.

BezDeranjaMolim, sve uredno.

11. E jesam li ja banovan sto sam kad sam se tek ulogovao na sajt lajkovao DBSKD97

12. Bio neki mali hejt.

13. Kajtezzz, pročitane su ti četiri defke u nizu, dva plusa, dva minusa. Ništa drugo ne vidim.

Bilo je miunsa, ali je neko jos danas reset odradio...

14. Može biti da je pao neki sitan hejt.

15. nema ništa preko pet, mada je kod tebe svaki hejt sitan :)

16. Naučili koliko smiju da hejtuju. :)
    Hvala na provjeri.

17. Može li provera...
    Agi mi taman skino Jebačev hejt, kad eto opet dvaje nešto mi neko zapatio...

EDIT: rešeno

18. jel barem bilo nekog hejta tad kod mene agi?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.