Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. dzonovan
    Imao sam turbo minusovanje prošle sedmice, 30-40 komada u roku od minut-dva. Prijavio sam, al valda nije radio servis. Molim intervenciju, ponovo.

Isti je odgovor http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere?strana=106#post_1270135
    Ja sam te bookmarkovala, skinuće se kad se otkoni bag, neće pre početka sledeće nedelje.

2. Hogar_Strašni
    Moze li provera?
    Hvala!

Sve je čisto.

3. Ja sam se malo povratio sa novim defkama, bio sam na 1700 i nekoj poziciji a u subotu na 1952...

4. Kerimsu
    Ja sam se malo povratio sa novim defkama, bio sam na 1700 i nekoj poziciji a u subotu na 1952...

Ima manji stari hejt. Taj je banovan trajno.
    Biće skinut kad se popravi aparatura.

5. Јел вам прорадило ово? Сад ми неко прву страну исхејтовао, можда настави..

6. Može jedno čekiranje, zamerio sam se posterdzhijama.

7. Imao sam skor 159, sada mi je naglo opao na 146. Neko očigledno ima hejt na moje definicije. Proveriti o čemu je reč.

8. Букснетина™
    Јел вам прорадило ово? Сад ми неко прву страну исхејтовао, можда настави..

Nije proradilo, upisala sam te imaš nešto, biće skinuto, zločinac smaknut.

Vajskrstese
    Može jedno čekiranje, zamerio sam se posterdzhijama.

Upisan ski, skloniće se kad se ukloni bag, zločinac smaknut.

9. Zaklani_Analizator
    Imao sam skor 159, sada mi je naglo opao na 146. Neko očigledno ima hejt na moje definicije. Proveriti o čemu je reč.

Biće skinuto kada se ukloni bag, bukmarkovala sam i tebe, zločinac je smaknut.

Mrs.DogLover
    može provera?

Ima manji hejt, biće sklonjen, sve isto važi kao i za ove prethodne.

10. hejtuje me neko opako, spustio mi barem 100 glasova za deset minuta, možda je onaj što me plagirao malopre...
    EDIT: Hvala lepo :)

11. bruce menja nik
    hejtuje me neko opako, spustio mi barem 100 glasova za deset minuta, možda je onaj što me plagirao malopre...

Da, imaš veliki hejt.
    Upisala sam te, biće sklonjen kad se sredi bag.
    Zločinac odstranjen.

12. e, jebiga, sad me hejtuje neki drugi lik koji mi je plagirao istu definiciju kao onaj od juče... http://vukajlija.com/recnik/autori/52910
    ovaj me je i nahranio govnima....

13. golemi hejt... nisam dugo smarala na ovoj temi pa bih vas zamolila da proverite :)

14. Хоће ли ми БИЛО КО, после ево ПЕТОГ пута одговорити да ли сте бановали моје хејтере? А знам да их је било пар комада.

15. Skinuto mi 46 poena od jutros.

Pored toga, još mi nuje uklonjen onaj hejt od 20 i 50 peona, kada je bilo problema sa hejtom.

16. Букснетина™
    Хоће ли ми БИЛО КО, после ево ПЕТОГ пута одговорити да ли сте бановали моје хејтере? А знам да их је било пар комада.

Buksnetina, http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere?strana=108#post_1289247 ? Odgovorila i banovala.

17. StefanKostić
    Skinuto mi 46 poena od jutros.

Pored toga, još mi nuje uklonjen onaj hejt od 20 i 50 peona, kada je bilo problema sa hejtom.

Stefane i dalje ima problema sa hejtom, tek sledeće nedelje.
    I ovaj hejt ti je upisan, biće sklonjen kad i taj. Zločinac smaknut.

18. NadžakBaba
    golemi hejt... nisam dugo smarala na ovoj temi pa bih vas zamolila da proverite :)

edit: ovo ne važi, prvo nije veliki hejt, a drugo ako idete okolo i provocirate u komentarima, normalno je da se nekome nećete svideti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.