Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. и ја се јављам ради провере. иако мислим да није ништа било, но добро. :п

2. Ja se opet javljam, i mislim da ne tripujem ovaj put, primetio sam da mi svaki dan bodovi padnu za po 5-6 poena, neko ide na foru "čitao sam te"..

3. Eeee, jeste. Izvini što niko nije reagovao. Hejt na sve definicije. Biće sklonjen kad proradi ovo čudo.

4. Xela, to je sitno. nema ništa, sve čisto

5. Imah hejtera par, sad sam sa bana...

6. Nisam siguran da li tripujem... ali čini mi se da mi je malopre neko lupio minuse na većinu definicija... ili tripujem?

7. неко ме управо пумпа минусима, проверите ми то...

8. Не ради им апаратура, ако си се пријавио већ неки пут до сад имају те уписаног, па ће ти скинути кад проради.

9. Je l' bio neki mini hejt u zadnjih sat-2?
    EDIT: Još jedan sada.
    EDIT 2: E sada je već preterao. Ovo je veći hejt.

10. Gleda li iko ovu temu? o.O

11. biće sve rešeno kad proradi skidanje hejta

12. veliki hejt, biće sređeno kad kaizen opravi mašinu.

13. Нисам хејтован, али би волео да ми скинете по неки минус. Чисто због ранка.

14. Da nije možda popravljena mašina? Nešto mi naglo skočio skor, a imao sam prijavljen hejt?

EDIT: vidim da nije, nešto sam se utripovao na poslu...

15. Možete li da mi vidite jesam li to upravo bio hejtovan? xD Dobih nekoliko minusa odjednom...

16. Ja dosao na redovan servis, ako moze. Sumnjivo mi je nesto. Hvala unapred.

17. 69 poena.
    Jesam li skupio bar 300 poena hejta? :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.