U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
69 poena.
Jesam li skupio bar 300 poena hejta? :)
Biće uklonjen kad se popravi cincilator. Zločinac kažnjen.
Ja dosao na redovan servis, ako moze. Sumnjivo mi je nesto. Hvala unapred.
Sve je čisto.
Ktitor me hejtovao? lololo :)))
Hvala.
Možete li da mi vidite jesam li to upravo bio hejtovan? xD Dobih nekoliko minusa odjednom...
Nisi hejtovan, neko je čitao, pa odustao, sve je čisto.
Hvala črč :*
Мини хејт од двадесетак поена? Или сам можда утриповао?
Hejt 70ak pojena mislim.
EDIT: M?
Neki živ moderator...?
Ima hejt, video si i sam, al' nam još uvek ne radi skidanje.
Aha, ok. Video jesam, ali sam mislio da vi niste. I pre ovog sam imao jedan koliko se secam da nije skinut, pa sam zato malo smarao.
Modulatori! Neko me nemilosrdno hejtuje i pljuje! Ja mislim da sam čak i hejtovan na svih 122 definicije... Nekome bilo dosadno.
Nisu sve, ali pola je ishejtovano.
Skinuće se kad nam se popravi bag.
Zločinac kažnjen.
Črčo, mogu l' dobit' insajd vju ko se toliko mučio oko mene? :)
Svejedno, 'naš koliko bi mene mrzelo da lupim hejt na šezdes' komada?
Nou. Totalno nebitna informacija... :)
Dušmani. Phi, u svakom slučaju, za'valjujem. :) Cheers. :)
Opet ja... je l' opet tripujem il' sam dobio desetak minusa u poslednjih pola sata - sat? Ja ne pamtim tačno koliko kad imam, sorry. :)
Neki minić?
Neko je iskoristio priliku da me hejtuje dok sam sad dobio odabranu. Pada mi zbir nenormalno, a odabrana u debelom plusu.
Edit: Pardon, još uvek to radi.
Edit II: Prestao je, izglda da je vid'o ovaj post. Kaznite zločinca.
Moram i ja da se prijavim ponovo. Nije mi još vraćen ni prethodni hejt, a od jutros primećujem dvadesetak minusa u kratkom roku... nekom baš smetam.
EDIT: Hvala lepo, pretpostavio sam jer je stalo, stvarno bi kaizen mogao to da reši već...
Već je kažnjen, i bez tvoje prijave. :)
Još čekamo da proradi skidanje glasova...
Kaizene, bre!!!