Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mozete meni proveriti?
cheesy наредни пут тржи контролу кад будеш бар дуплирала број дефиниција. Знам да никоме није право кад му неко да мнус без читања, али то је заиста безначајан број, видећеш и сама кад будеш имала већи број дефиниција.
Допиа преконтролисано. Биће брисано кад и осталима.
Ajde pogledajte meni ako mozete....odjednom sam na poslednjim definicjama video po jedan minus vise.
Pretpostavljam da me je ishejtovao neko od "novih" članova kojima se nisu svideli moji "vrcavi" komentari na njihov autorski rad.
Ako može provera, mislim da je bilo jedno 20-30 minusa u kratkom intervalu.
Dože, ne pali se džaba. Nećeš stići StrajuKg. StrajaKg rulz!
Kramponom, što mi rušiš sneška?
Zato što znam kako razmišljaš. Dugo sam i ja tako razmišljao. Bolje je da te odmah odvratim od nemoguće misije, da bi izbegao bespotrebno razočaranje i gorak ukus u ustima. U božanstvo ne treba dirati.
Неко ми је на сваку дефку лупио мајнус, ако може провјера.
А људи лупише ми 10 минуса,није на једну дефку у рекордном времену! да се провери...
Jeste vi to poskidali neki hejt, pošto vidim da mi je dva puta skočila popularnot za nekih 30-40 poena? Ili je u pitanju lajk?
Скинут хејт.
:))))
Fala đemu.
To se sad konačno skida hejt? Hajde da me ne zaboravite, ja sam upao u sam početak nestašice skidača, pa da se javim (ako nije do sada već skinuto, ne mogu da pratim otkako sam ktitor jer pišem defke non-stop)...
EDIT: hvala church, vidim da sam nešto mnogo skočio, ali nisam otpratio na vreme...
Pre par minuta popila hejt čini mi se od korice do korice. Ako može provera.
Едит: саће.
Ella edituje: vidim sređeTo je. Hvala črč :)
edit črč: Nisam ja stigla, neko me je preduhitrio :D Npr Uroš :)
Ella edituje: U tom slučaju se zahvaljujem Urošu na brzini ;)
Bruce vraćeno ti je 120 poena.
Ella, sk ćemo da proverimo.
Fala Črč.
edit cp: Nema na čemu :)
http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere?strana=114#post_1384584
evo ima odgovor Urošev, bio je hejt a nisam ubeležen kod Črče :)
edit: Sređeno. Uroše, razmazila sam ih :P
Straja's edit: Hvala živi bili.
Ali te zato najviše volimo :)))
Izvini zbog oftopika...
Чрча и седам патуљака.
Ау боже а ја се жалио на 10 поена...Па кад видим ове ликове оно моје спада у лајк јеботе!