Može provera?
Едит: чисто.
Matriks edit: Hvala.
http://vukajlija.com/recnik/autori/30971 ovaj autor je juče imao preko 7000 poena, molim da se to sredi :)
salute je banovan zbog lajka sa iljadu duplih, tako da kontam da mu je to skinuto
Јесам ли прибележен? Хоће ли ми хејт бити скиђен?
Мени враћено око 200 комада.
Jel mi skinut hejt?
Зајк, очишћено.
Одокативно, негде око 750 поена.
Ја мислим да ми је очишћено, ако може само потврда.
Meni vraćeno valjda sve, preko 200 komada... Hvala!
Чисти сте обојица.
Može jedna rutinska provera?
EDIT: hvala.
Нема ништа.
Може провера? Хејт/лајк?
Реме, имаш хејт са свог дуплог налога.
Знам. :) То сам бре налупао минусе, да бих могао да пратим скор и са тог налога. :) Заборавих на то.
hahahahahhah ladno kad sam vec tu, aj nek vidi neko dal je nekad bilo nesto, sumnjam da ima ista al aj...
Седпласе, нема.
Људи, пријављујте хејтове само ако сте сигурни да вас је неко хејтовао, али ако бар сумњате.
Е Пекиша, у скорије време сам пуштао језик на неке, па ајде провери за сваки случај ако ти није фрка :))
Reme kako se nisi setio da lupaš jedan plus jedan minus pa budeš na pozitivnoj nuli :)
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Može provera?
Едит: чисто.
Matriks edit: Hvala.
http://vukajlija.com/recnik/autori/30971
ovaj autor je juče imao preko 7000 poena, molim da se to sredi :)
salute je banovan zbog lajka sa iljadu duplih, tako da kontam da mu je to skinuto
Јесам ли прибележен? Хоће ли ми хејт бити скиђен?
Мени враћено око 200 комада.
Jel mi skinut hejt?
Зајк, очишћено.
Одокативно, негде око 750 поена.
Ја мислим да ми је очишћено, ако може само потврда.
Meni vraćeno valjda sve, preko 200 komada... Hvala!
Чисти сте обојица.
Može jedna rutinska provera?
EDIT: hvala.
Нема ништа.
Може провера? Хејт/лајк?
Знам. :) То сам бре налупао минусе, да бих могао да пратим скор и са тог налога. :) Заборавих на то.
hahahahahhah ladno
kad sam vec tu, aj nek vidi neko dal je nekad bilo nesto, sumnjam da ima ista al aj...
Седпласе, нема.
Људи, пријављујте хејтове само ако сте сигурни да вас је неко хејтовао, али ако бар сумњате.
Е Пекиша, у скорије време сам пуштао језик на неке, па ајде провери за сваки случај ако ти није фрка :))
Reme kako se nisi setio da lupaš jedan plus jedan minus pa budeš na pozitivnoj nuli :)