Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aleksandre, ne prepiri se bezrazložno, niko ti ništ loše nije rekao.
Televizore, žališ se na 4 minusa, a sam lupaš minuse ko nezdrav. Pu.
Mr.RaleQ, skinut ti je jedan hejt, a bogami i 6 velikih lajkova. Pu, pu, pu.
Tegi, hejta nema, ali ova ortačka lajkovanja će da budu skinuta. Reci drugarima da te čitaju, a ne samo plusiraju. Isto važi i za tebe.
Edit: Skinula. Pu, pu.
Zna Murinjo, do tog pomjeranja je došlo zbog pada nekih drugih autora na listi.
A imaš lajkera, m? Biće sređeno. :)
A imaš lajkera, m?
majke mi, ti uživaš u ovoj sječi lajkera :D
Naprotiv, zgražavam se. Ponekad se čak i zaplačem zbog ljudske prirode. Zbog te pomisli da su vredniji ako imaju više plusića - koje su sami sebi dali, ili su ih ortaci izlajkovali, a ne koje su "zaslužili" defkama. Valjda smatraju svoje definicije vrednijima tada, iako ih u stvari niko nije ocijenio. I sebe vrednijima. I na sajtu i u životu. Tuga bre.
Imam li ja hejta ili lajka? Kontam da je neka sisa mogla da iskoristi gužvu, dok mi je bila definicija u odabranim, pa da me, onako podmuklo, izlajkuje!
jeeeeeeeeeeeeeeea a sto 100 minusa? upao sam u depresiju sad
Kakvih 100 minusa Tegi, ti si nešto pomiješao... to je bilo onih 100 pluseva datih u rekordnom roku. Znači, sa skinutim hejtom, ti si sad vraćen u normalno stanje. Treba da budeš srećan što si normalan. :) I drugari(ce) takođe. :)
Hahaha ma salim se ja.. ako tako mora onda ok.:) Nego usao sam u prvih 1000 pa mi bilo milo.
Мислим да ме је неко јебао...у питању је око 30 и више минуса,ако може провјера?
Ala volim kad prijavite hejt, a mi nađemo lajk ;)
biće sređeno, oboje.
A tebi je jedna defka izbrisana, hejta novijeg nema, ima stari neki, nađoh.
А дефка,која је обрисана? Ће буде враћена или шта,како? :D
Obrisana je "Isto". Jer ima isto. :)
'Ajd' proverite i moj profil, molim vas. Znam da nema hejta, ali ne znam da li ima nekog lajkovanja.
А моја квалитетнија бре :P Добро,хвала на информацији :))
Е сад наједном падо за још 6 мјеста,имам мање минуса бруку,испаде да сам досадан,ал' може провјера? Не знам шта се дешава
Ne, sad sam ti tek skinula i hejt i lajk.
Sad si čist, potrudi se da takav i ostaneš. :)
Jezivi, na prvi pogled nema ništ sumnjivo, al rekosmo vam već više puta: ne idemo mi sad tako i provjeravamo lajkove svima, i nešto nam i nije prioritet, naročito ako niste sigurni. Nego kako vam gra' padne. :)
Može meni provera što hejta, što lajka.
Ima neki manji stari hejt, nemojte nas cimati za lajk bespotrebno :)