Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Samo ti radi svoj posao Lullaby. Pravi si chief =)
Jel mozete da pogledate jel me to neko prcka onako pomalo sa mikro penisom?
Aaaaa. To su moji real life fanovi :@ Nbtn... A sigurno nije bio jos jedan hejt?
EDIT: Cek cek... Nekome ne mogu da se svidjaju sve moje definicije? :D
Ishejtovan sam. Za 2 minuta sam dobio 40 minusa i pao sam za 100 mesta...provarite.
*proverite
Sada mi je na sve definicije dao minus.
Leo, sređeno.
Mr.RaleQ, mogu, ali ne mora da ih lajkuje, tj. plusira bez ikakvog čitanja. Ili čak da postoji na sajtu samo zbog plusiranja/lajkovanja tebe, m?
A ja ?
Pjer, pogledaće već neko, kad stigne.
Ništa od takve situacije, ali je bio jedan stari veliki hejt.
Мислим да попих неки ситни ?
Pa prvo su procitane pa su se tek onda reg. da bi ih ocenili tj. pomogli meni da napredujem. Al' ajde ako Vi, vlast, kazete da to ne sme, a i ne mogu nikako da dokazem bilo sta... Onda ajde. Blah -.-
EDIT: A da mi skinete hejt? Tj. dva hejta. Posto primetio sam na definiciji Jedan imam dva minusa, a ni jedan nisam imao. Za jedan hejt me je Church Pub vec upisala da ce da mi ukloni, a drugi minus se pojavio kad sam nekom tipu negativno prokomentarisao definiciju, uz minuse na svim ostalim definicijama to sam kasnije utvrdio. Sad ja sam to primetio zato sto na toj definiciji nisam imao minuse uopste. I na jos jednoj takodje. Kako stoje stvari tu? Mozete da proverite ili nesto? Napominjem da su se oba minusa pojavila nakon mog komentarisanja nekog smeca od definicije.
ја се стварно извињавам ал изгледа да ме неко поново измрзео па кад нађете времена, проверите.
Чини ми се да сам попио сад један веееелики. Ил'ми је то скинут неки лајк ? Ај проверите :) Извините што је други пост у кратком времену, ал'можда су 2 различита, па оно, шта ја знам...
Јеп, нема ми бодова ево пола сата - сат, док нисам био ту
Da li je moguće da vi znate koliko imate bodova i da proveravate da li vas neko lajkuje i hejtuje?
Да, јер сам оставио свој профил упаљен, тј страницу http://vukajlija.com/recnik/autori/16035 и бацио поглед кад сам се вратио и рифрешовао, а онда видио да је нагло пао број поена
Mislim da sam smišljenom akcijom fasovao jedno tridesetak palčeva na dole pa ako je moguće proverite to.
Hvala.
Pre minut me je neko žešće ishejtovao, pao sam za 20 mesta za 5 minuta.
Je l' ga imam, da izvinete?
Nešto se čudno zbilo, de proveri to Lullaby.