Lagao sam sinoć sa 1799 poena.Sad se budim i imam 50,60 manje, a odabrana definicija je bila u plusu 1000 sad je 1100,znači nešto se ne slaže
proverte ako nnije problem
Ne znam da li je ovo pravo mesto da se obratim za help ali mi je u poslednjih nekoliko nedelja obrisano 3-4 definicije, poslednja u nizu baš danas- Rastibuđelizovane klejbezable - pa ne razumem o čemu se radi ? Je l to ono standardna (nad)moć moderatora da koliko god uspešna defka bila ( u kontekstu : relativno uspešna ) oni mogu i smeju da je brišu ili šta? Pozzz i hvala unapred
oprostite moderatori al moram reci.
Care ta tvoja definicija je vise tema nego definicija, trebao si doci na forum i otvoriti temu vezano za taj tvoj naziv. Nema formu definicije, to je cini mi se osnovno sto joj fali... Nemoj se ljutiti ali nastavi tako da pises i svaku ce ti obrisati, sa razlogom...
OK. Neko mora da mi objasni šta se događa. Danas sam okačio tri definicije u razmaku od 3h i sve tri su posle nekog vremena obrisane. Iako nisu imale neki poseban skor voleo bih da znam ko se iživljava i odakle mu pravo za to. Na Vukajliji svako piše šta god hoće i dobija za to zaslužene jebene- - - - -. A ja ni to ne mogu da dobijem iako se pridržavam pravila definisanja. Hvala
Važi, znam za ubuduće
moze provera posto odavno nisam koristio internet?
Lagao sam sinoć sa 1799 poena.Sad se budim i imam 50,60 manje, a odabrana definicija je bila u plusu 1000 sad je 1100,znači nešto se ne slaže
proverte ako nnije problem
Ne znam da li je ovo pravo mesto da se obratim za help ali mi je u poslednjih nekoliko nedelja obrisano 3-4 definicije, poslednja u nizu baš danas- Rastibuđelizovane klejbezable - pa ne razumem o čemu se radi ? Je l to ono standardna (nad)moć moderatora da koliko god uspešna defka bila ( u kontekstu : relativno uspešna ) oni mogu i smeju da je brišu ili šta? Pozzz i hvala unapred
oprostite moderatori al moram reci.
Care ta tvoja definicija je vise tema nego definicija, trebao si doci na forum i otvoriti temu vezano za taj tvoj naziv. Nema formu definicije, to je cini mi se osnovno sto joj fali... Nemoj se ljutiti ali nastavi tako da pises i svaku ce ti obrisati, sa razlogom...
Је л' ми то неко уделио око 40 минуса или ми је скинут неки залутали лајк?
@Remac
Hvala na objašnjenju, ubuduće ću tako raditi.
Проверити мене плиз, ако сам истриповао нешто и није неки велики број минуса, мојне да скидате.
Dobio sam mini hejt , sa 79 zbir glasova za definicije mi je opao na 75!
Mogu da se kladim u 100 evra da je neki korisnik ušao u moj profil i nalupao minuse na sve 4 moje definicije!
Мићко ако је нечег и било, неприметно је.
Са друге стране, Телевизор ће да оде на службени пут ако настави са опкладама.
Едит: нисам гледао претходну страну, у журби сам, биће касније!
А ја сам невидљив Уроше, аааА? :)
Дај бре, ако је то онај лик Бадр Хари, лик је и вређао на коментарима. Зато и сумњам на њега.
?
Mene je ponovo neko hejtovao danas, a nije mi otklonjen ni onaj stari hejt na sve definicije. :(
Očistio poslednje tri prijave.
Kamikazo tebi sam skinuo jedno 300 poena hejta od 5-6 različitih naloga. Ajd vidi da im se malo manje najebvaš mame da te ne hejtuju toliko.
OK. Neko mora da mi objasni šta se događa. Danas sam okačio tri definicije u razmaku od 3h i sve tri su posle nekog vremena obrisane. Iako nisu imale neki poseban skor voleo bih da znam ko se iživljava i odakle mu pravo za to. Na Vukajliji svako piše šta god hoće i dobija za to zaslužene jebene- - - - -. A ja ni to ne mogu da dobijem iako se pridržavam pravila definisanja. Hvala
Ајде неко.... Вјероватно због овога http://vukajlija.com/hejteri/395206#comment_1228152
ok,mada nisam to ni teo
Ае само види колико ми је лик шукнууо минуса заредом? Ок http://vukajlija.com/recnik/autori/72013
Едит: десетак.
Mislim da sam popio noćas neki manji hejt, opao sam za deset mesta za dvanaest sati.
Ima neki stari hejt. skinuto.