Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Važi, znam za ubuduće

2. moze provera posto odavno nisam koristio internet?

3. Lagao sam sinoć sa 1799 poena.Sad se budim i imam 50,60 manje, a odabrana definicija je bila u plusu 1000 sad je 1100,znači nešto se ne slaže
    proverte ako nnije problem

4. Ne znam da li je ovo pravo mesto da se obratim za help ali mi je u poslednjih nekoliko nedelja obrisano 3-4 definicije, poslednja u nizu baš danas- Rastibuđelizovane klejbezable - pa ne razumem o čemu se radi ? Je l to ono standardna (nad)moć moderatora da koliko god uspešna defka bila ( u kontekstu : relativno uspešna ) oni mogu i smeju da je brišu ili šta? Pozzz i hvala unapred

5. oprostite moderatori al moram reci.
    Care ta tvoja definicija je vise tema nego definicija, trebao si doci na forum i otvoriti temu vezano za taj tvoj naziv. Nema formu definicije, to je cini mi se osnovno sto joj fali... Nemoj se ljutiti ali nastavi tako da pises i svaku ce ti obrisati, sa razlogom...

6. Је л' ми то неко уделио око 40 минуса или ми је скинут неки залутали лајк?

7. @Remac

Hvala na objašnjenju, ubuduće ću tako raditi.

8. Проверити мене плиз, ако сам истриповао нешто и није неки велики број минуса, мојне да скидате.

9. Dobio sam mini hejt , sa 79 zbir glasova za definicije mi je opao na 75!

Mogu da se kladim u 100 evra da je neki korisnik ušao u moj profil i nalupao minuse na sve 4 moje definicije!

10. Мићко ако је нечег и било, неприметно је.
    Са друге стране, Телевизор ће да оде на службени пут ако настави са опкладама.

Едит: нисам гледао претходну страну, у журби сам, биће касније!

11. А ја сам невидљив Уроше, аааА? :)
    Дај бре, ако је то онај лик Бадр Хари, лик је и вређао на коментарима. Зато и сумњам на њега.

12. Mene je ponovo neko hejtovao danas, a nije mi otklonjen ni onaj stari hejt na sve definicije. :(

13. Očistio poslednje tri prijave.

Kamikazo tebi sam skinuo jedno 300 poena hejta od 5-6 različitih naloga. Ajd vidi da im se malo manje najebvaš mame da te ne hejtuju toliko.

14. OK. Neko mora da mi objasni šta se događa. Danas sam okačio tri definicije u razmaku od 3h i sve tri su posle nekog vremena obrisane. Iako nisu imale neki poseban skor voleo bih da znam ko se iživljava i odakle mu pravo za to. Na Vukajliji svako piše šta god hoće i dobija za to zaslužene jebene- - - - -. A ja ni to ne mogu da dobijem iako se pridržavam pravila definisanja. Hvala

15. Ајде неко.... Вјероватно због овога http://vukajlija.com/hejteri/395206#comment_1228152

16. Kamikazo tebi sam skinuo jedno 300 poena hejta od 5-6 različitih naloga. Ajd vidi da im se malo manje najebvaš mame da te ne hejtuju toliko.

ok,mada nisam to ni teo

17. Ае само види колико ми је лик шукнууо минуса заредом? Ок http://vukajlija.com/recnik/autori/72013

Едит: десетак.

18. Mislim da sam popio noćas neki manji hejt, opao sam za deset mesta za dvanaest sati.

19. Ima neki stari hejt. skinuto.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.