Aj mi proveri samo ako može, nisam siguran, ali nešto mi se čini da je pao jedan "minić"....onako desetak komada....možda grešim, 'bem li ga...
mene je neko žešće hejtovao. Pao sam sa 1610 na 1570 glasova.... Daj uradite nešto molim vas...
Čini mi se da mi je skor naglo pao za desetak poena, minus po svakoj novijoj, ako može provera.
EDIT: Bogami, malo više. Osim prve strane nastradala je i zadnja.
jel čiita neko ovo?
@ sylar011
sređeno
@urrad
hvala lepa :)
neko me prcka na finjaka, nije nešto mnogo - oko 30, možda i čita pa mu se ne sviđaju... čisto da proverim....
Nebilo vam zapoviđeno, ajd vidite imam li hejtića kakvog, pao sam za 3 mesta od sinoć. Živi bili vispreni ostali!
sređeto.
Blek, kod mene nepromenjeno, ipak bilo čitanje?
EDIT: hvala lepo, bio sam napola ubeđen da je ipak samo čitao, i Bog zna da imam bar toliko za minus :)
Nisam video post. Izvini. Sređeno i tebi. Nikola, kakav lajk, koji ti je dupli?
E sad si jebo čvorka.
Ljudi neko mi je uleteo sa hejtom , jel moze provera !?
@nikola
bleki ti lupio hejt :D
hejtovao sam kaizena, dobrovoljno se prijavljujem...
Ремац, не глупирај се.
Prijavljujem lajk (nevoljno:).
Мислим да бејах исхејтован, пуко двајес и нешто гласова, тачно колко имам дефки. Проверите.
Proverite i mene, mislim da je bio neki hejt i na definicije i na postere, ne znam tačno kad.
Ako se neko sinoć majmunisao, a rekao bih da jeste, čak sa dva naloga, red je da dobije bananu kao nagradu.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Aj mi proveri samo ako može, nisam siguran, ali nešto mi se čini da je pao jedan "minić"....onako desetak komada....možda grešim, 'bem li ga...
mene je neko žešće hejtovao. Pao sam sa 1610 na 1570 glasova.... Daj uradite nešto molim vas...
Čini mi se da mi je skor naglo pao za desetak poena, minus po svakoj novijoj, ako može provera.
EDIT: Bogami, malo više. Osim prve strane nastradala je i zadnja.
jel čiita neko ovo?
@ sylar011
sređeno
@urrad
sređeno
hvala lepa :)
neko me prcka na finjaka, nije nešto mnogo - oko 30, možda i čita pa mu se ne sviđaju... čisto da proverim....
Nebilo vam zapoviđeno, ajd vidite imam li hejtića kakvog, pao sam za 3 mesta od sinoć. Živi bili vispreni ostali!
sređeto.
Blek, kod mene nepromenjeno, ipak bilo čitanje?
EDIT: hvala lepo, bio sam napola ubeđen da je ipak samo čitao, i Bog zna da imam bar toliko za minus :)
Nisam video post. Izvini. Sređeno i tebi. Nikola, kakav lajk, koji ti je dupli?
E sad si jebo čvorka.
Ljudi neko mi je uleteo sa hejtom , jel moze provera !?
@nikola
bleki ti lupio hejt :D
hejtovao sam kaizena, dobrovoljno se prijavljujem...
Ремац, не глупирај се.
Prijavljujem lajk (nevoljno:).
Мислим да бејах исхејтован, пуко двајес и нешто гласова, тачно колко имам дефки. Проверите.
Proverite i mene, mislim da je bio neki hejt i na definicije i na postere, ne znam tačno kad.
Ako se neko sinoć majmunisao, a rekao bih da jeste, čak sa dva naloga, red je da dobije bananu kao nagradu.