Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Cek mi hejt tu, aj hev ej saspekt!

2. Манијаку и Јеричо, сређено. То јест, манијаци, сређено.

3. Mrzili su te, Džeri, ali sređeno je.
    Manijače, tvoj hejt sređen ranije.

4. Evo i ja da prvi put ovde zađem, aj vidite jel ima hejta. Ako ima lajka, ne skidajte. :)

5. Opet dve skidaju, a treća (ja) posmatra. Pa ima li to još neđe za dž majkumu?

6. Zasto su me mrzeli, ja sam hteo da budem drugar sa svima :'(

7. Зато су те и мрзели.

8. That's life, my little Jeryy ;)
    Ne mož sa svima pa to ti je;)

9. Ovo je već bezobrazluk. Taman krenem da štancam i popijem hejtčinu. Čemu? Oko 70-80 poena mi otišlo.

10. Sramota.
    Tri lajkovanja, Pranče. Zasad.
    Nije ti dosta što visiš na bilo kojoj temi za promociju definicija?

11. Lajkovanje? O'kle mi to?
    Briši sve to lajkovanje.
    Ej, pa kad bih dobijao više od 15 ocena po defki, možda i ne bih. Skidaj sve lajkove, sve hejtove. :)

12. Ne pravi se lud, molim te.
    Eno vidi na igrama ima li još one teme na kojima postuješ bar 3 puta na 1 stranici.

13. Ako to spada u lajkovanje, i ako je negde naznačeno da je to radnja koja je neprihvatljiva, onda se podrazumeva da ću prestati.
    Ali to i pospešuje čitanje tuđih definicija, zar ne? Tako da je to uzajamna korist, a dobijao sam tamo i minuse. Tamo ispromovišem poslednju definiciju, bude ocenjena plusevima i minusevima, i to je to. Nije to sad ko zna kakav lajk.
    To ne menja činjenicu da sam popio hejt. Ničim izazvan.

Stoga, naznačite sledeći put, kao što je Surovi naznačio na fotografijama, jedan post u dve nedelje, koliko puta se sme postovati.
    Nema potrebe za takvim odgovorima, zar ne?

14. Neću puno da gnjavim, samo želim da se proveri moguć mini-hejt na mom profilu u poslednjih pola sata, sat. Izgleda da mi neko ulet'o i polup'o jedno 10-ak minusa onako darežljivo. Bio pre pola čuke 1950-nešto, sad se popeo do 2000-og skoro.Hvala, pozz

15. Definitivno neki hejter. Prvu defku mi hejtovao

16. E, ne raspravlja mi se sa lajkerima. Koji sami sebe lajkuju.
    Hejta nemaš, to ti je lajk skinut bre.

Edit: ovo za Pranka :)

17. Samog sebe lajkujem? Pošalji mi profil. Ako sam samog sebe lajkovao, daj mi ban od mes' dana i završi sa tim.

18. Ne spemuj Prank. Eno ti ih banvani tamo, završeno je s njima.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.