U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
U je. Jesam zaslužio ban. Imam još par komada. To su mi nalozi još od prošle godine, rekao bih. SOAD, Plodnik, PrankMaster# (numeriši (mada sam ti te prijavio)) i to mu dođe to... Rekao bih. Zaboravio sam potpuno na te. Hvala vi, u pravu si.
Hvala, energy.
U je. Tebe je i djevojka izlajkovala, bre, ni ona te ne čita. Kakvo razočarenje, a?
Ona mi reče da me iščitala, molim lepo. Ili je išla i šila plukase?
(Za to stvarno ne znam, nisam bio tu, spremam popravne)
PM EDIT: Jeb'o te, kako si uopšte izbunarila sve ovo? 'Naš kad je to sve bilo? A ja sam još štancao u protekla 3 dana k'o lud. Ovo mi je 4-5 prijava u proteklih mesec dana, i niko mi ne nađe nikakvog lajka. Skidaj sve što je z'duplih, ak' imam još. :)
Pokušavam da joj objasnim da je Vukajlija jedno jako pozitivno mesto al' za sad bez nekog uspeha. Mnogo joj vulgarno, kaže. Pokušavaću i dalje...
Čekaj Prof, kome ti sad pokušavaš da objasniš? Ne mog da pohvatam.
Po dva plusa u sekundi. Nekad ima i sekund razmaka. :P Može i printskrin da ti dam, pa da imaš argumente kad bude poricala, a? :))
Saću to da skinem.
Skidaj to, i šalji printskrin na pevete. :) Živo me zanima. :)
Ja sam nju makar iščit'o... Al' dobro, 40 komada. :)
A ja mislio da sa mnom razgovarate.Sori...Ma pokušavam dragu mi devojku da nagovorim da piše defke na Vuki ( mnogo je talentovana - bez insinuacija, molim), jedva je profil otvorila i neće ništa da piše. Verovatno sad gleda šta pišem...
Ahahahaa, Prof, pa ne znamo ko ti je devojka. ;)
Enerdži, a ti moju znaš? :P
Marija Mitic, nisam siguran za profil nick...E, nemojte nešto da mi ujebete tamo, al mala anonimna pomoć ( u vidu saveta, naravno ) bi bila sasvim ok...
E sad me zove. Moram palim.pozzz
Neće niko da te ujebe, samo nemoj lične podatke ovako javno, nije ok prema njoj.
Pranče, pričali mi ljudi, nisam stigla da je upoznam. ;)
Prof, ne forsiraj je, kad bude napisala prvu defku daj nam link pa da je lajkujemo svi, neće niko provaliti :)
Ako ste u fazonu traženja lajka, mene je u poslednjih sat vremena neko dosta brzo čitao, nisam u lajkerskim udruženjima niti ocenjujem svoje defke sa duplog (koji je prilično šugav ionako) pa da ne bude da vrištim samo za hejt - može mala proverica?
Нек ти скине хејт :Д
U jeb'o te, Lullić, kol'ko je toga bilo? Pre sat vremena sam bio na stidnu dlač'cu od 3000, sad imam 2789. :)
Blagodarim. :)
Ne vidim lajk, Bruce.
Pa rekoh vam već da je super ovaj novi sistem što je gazda (napokon) opravio :))
OK, hvala, stiglo mi oko 50 pluseva bez komentara pa sam mislio da je neko rešio da me uvali u sranje... zato volim kad ljudi bar negde napišu da su me čitali...