Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. U je. Jesam zaslužio ban. Imam još par komada. To su mi nalozi još od prošle godine, rekao bih. SOAD, Plodnik, PrankMaster# (numeriši (mada sam ti te prijavio)) i to mu dođe to... Rekao bih. Zaboravio sam potpuno na te. Hvala vi, u pravu si.

2. U je. Tebe je i djevojka izlajkovala, bre, ni ona te ne čita. Kakvo razočarenje, a?

3. Ona mi reče da me iščitala, molim lepo. Ili je išla i šila plukase?
    (Za to stvarno ne znam, nisam bio tu, spremam popravne)

PM EDIT: Jeb'o te, kako si uopšte izbunarila sve ovo? 'Naš kad je to sve bilo? A ja sam još štancao u protekla 3 dana k'o lud. Ovo mi je 4-5 prijava u proteklih mesec dana, i niko mi ne nađe nikakvog lajka. Skidaj sve što je z'duplih, ak' imam još. :)

4. Pokušavam da joj objasnim da je Vukajlija jedno jako pozitivno mesto al' za sad bez nekog uspeha. Mnogo joj vulgarno, kaže. Pokušavaću i dalje...

5. Čekaj Prof, kome ti sad pokušavaš da objasniš? Ne mog da pohvatam.

6. Po dva plusa u sekundi. Nekad ima i sekund razmaka. :P Može i printskrin da ti dam, pa da imaš argumente kad bude poricala, a? :))
    Saću to da skinem.

7. Skidaj to, i šalji printskrin na pevete. :) Živo me zanima. :)
    Ja sam nju makar iščit'o... Al' dobro, 40 komada. :)

8. A ja mislio da sa mnom razgovarate.Sori...Ma pokušavam dragu mi devojku da nagovorim da piše defke na Vuki ( mnogo je talentovana - bez insinuacija, molim), jedva je profil otvorila i neće ništa da piše. Verovatno sad gleda šta pišem...

9. Ahahahaa, Prof, pa ne znamo ko ti je devojka. ;)

10. Enerdži, a ti moju znaš? :P

11. Marija Mitic, nisam siguran za profil nick...E, nemojte nešto da mi ujebete tamo, al mala anonimna pomoć ( u vidu saveta, naravno ) bi bila sasvim ok...

12. E sad me zove. Moram palim.pozzz

13. Neće niko da te ujebe, samo nemoj lične podatke ovako javno, nije ok prema njoj.
    Pranče, pričali mi ljudi, nisam stigla da je upoznam. ;)

14. Prof, ne forsiraj je, kad bude napisala prvu defku daj nam link pa da je lajkujemo svi, neće niko provaliti :)

Ako ste u fazonu traženja lajka, mene je u poslednjih sat vremena neko dosta brzo čitao, nisam u lajkerskim udruženjima niti ocenjujem svoje defke sa duplog (koji je prilično šugav ionako) pa da ne bude da vrištim samo za hejt - može mala proverica?

15. E sad me zove. Moram palim.pozzz

Нек ти скине хејт :Д

16. U jeb'o te, Lullić, kol'ko je toga bilo? Pre sat vremena sam bio na stidnu dlač'cu od 3000, sad imam 2789. :)
    Blagodarim. :)

17. Ne vidim lajk, Bruce.

18. Pa rekoh vam već da je super ovaj novi sistem što je gazda (napokon) opravio :))

19. OK, hvala, stiglo mi oko 50 pluseva bez komentara pa sam mislio da je neko rešio da me uvali u sranje... zato volim kad ljudi bar negde napišu da su me čitali...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.