U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sinoć me neki đavolčić hejtnuo, možda misli da su kod mene njegova lopatica, grabljice i kantica za plažu, a nisu boga mi. Nije da mislim nego znam, vidim pa eto...
jeli, jel ja to imam neki hejt il mi skino neko lajk opet?
Energija izvini na smaranju ali opet isti slučaj, izgleda da se nekom ne sviđ moje mišljenje , nema dovoljno jake argumente pa mi daje minus na svaku definiciju, opet.
Sređeno BeboP.
Aa hvala Messalina !
Sređeno Sose.
Aurora, ne nađoh ništa.
Aj proverite :) msm da imam neki mini hejt..
Sale, imaš 28 definicija a skoro svaki dan se javljaš sa nekim lajkom/hejtom. Daj malo o'ladi.
pa na nekoliko sam primetio da imam minus vie...Ok o'ladicu nema problem..
Ne mogu da skontam da li je to minus više-manje-srednje, jer imaš premalo definicija da bi se nešto okarakterisalo kao hejt, a kamoli pronašlo, jer odnos -5, koji ti imaš na 30 strana mi apsolutno ništa ne govori.
Opet me neki rčman hejtovao. Ovaj put sam siguran da jeste.
Sređeno, pacove.
Hvalaaaaaaaaaa.
Ja mislim da sam opet popio neki manji hejt, previše sam brutalan prema novajlijama.
Sređeno.
Hvala.
EDIT:Izem ti hejt koji me obori tri mesta. Ni hejteri nisu što su nekad bili.
U jednom trenutku minus na sve definicije.
Zamolio bih proveru i da se izgrednik uredno sankcioniše.
Edit: Hvala!
Sređeno.
Mislim da me je hejtovao ovaj pre nekoh vremena u kratkom vremenskom roku, pa bih vam bio zahvalan ako biste to mogli da proverite i po mogućnosti ispravite.