sedplas
Где да се жалим на модератора који ми константно брише дефиниције које вређају његове менталне и друге недостатке? Конкретно, крет.. пардон, модератор ми је обрисао дефиницију Шурац - брат од жене који никада нема паре, и Јевер - брат од мужа исти као и Шурац. Капирам ја, нема се пара, беда, жена дебела, деца несносна, али зар морамо ми да трпимо његове проблеме? Ма шта и ја тупим... Набијем ги све на Шурац. Те такве. Не треба их на ломачу, довољно је што су толико јадни и са тиме морају да живе. Ломача би им била услуга.
Mali hejtić sam popio, nekih desetak palčeva na dole što je zaista ništa ali mislim da je to zbog komentara jedne definicije pa ako se pokaže kao tačno i ako možete da to proverite upozorite autora na ponašanje a te pluseve-minuseve ko jebe.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sređeno.
Hvala lepo! :)
Ајде ме проверите за лајк, мало су ми се брзо избилдовали поени :)))))
sedplas
Где да се жалим на модератора који ми константно брише дефиниције које вређају његове менталне и друге недостатке? Конкретно, крет.. пардон, модератор ми је обрисао дефиницију Шурац - брат од жене који никада нема паре, и Јевер - брат од мужа исти као и Шурац. Капирам ја, нема се пара, беда, жена дебела, деца несносна, али зар морамо ми да трпимо његове проблеме? Ма шта и ја тупим... Набијем ги све на Шурац. Те такве. Не треба их на ломачу, довољно је што су толико јадни и са тиме морају да живе. Ломача би им била услуга.
Sređeno. Lole.
Edit: i druge je ojadio.
Kvalitetan hejt, negde oko 50 i kusur ... Verovatno neki zivopisan karakter...
Ako moze to da se regulise, jer ovde se deca igraju.
EDIT: Sad zakljucih - Broj datih minusa ekvivalentan broju defki (rekoh da je zivopisna i inteligentna individua u pitanju)
Sređeno.
Mali hejtić sam popio, nekih desetak palčeva na dole što je zaista ništa ali mislim da je to zbog komentara jedne definicije pa ako se pokaže kao tačno i ako možete da to proverite upozorite autora na ponašanje a te pluseve-minuseve ko jebe.
Neko me najverovatnije hejtovao, za nekih par minuta opao mi zbir glasova za 40... ako moze, nek neko sredi to... hvala..
Sređeno, medvede.
@energija
Hvala, :* da pukne! xD
Elvise, jedva nađoh, ali sređeno.
Hvala.
nisam sasvim siguran,ali mi se chini da sam hejtovan,pa ako biste mogli da proverite?!!
hvala...
Tebi, i drugima, skinuti lajkovi, od autora koji je prethodno banovan za hejtovanje i vrijeđanje.
ok,hvala,nisam znao da sam lajkovan!
nekome stvarno dosadno u zhivotu,misterija reshena =]
Mda, neka dileja, bre. :)
Edit: i druge je ojadio.
Фала, а ја се једини пријавио 8)
Хејт, хејт, хејт
Lajk, lajk, lajk. :)
U istom košu s ninkom, jbg.