Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ајде ме проверите за лајк, мало су ми се брзо избилдовали поени :)))))

2. sedplas
    Где да се жалим на модератора који ми константно брише дефиниције које вређају његове менталне и друге недостатке? Конкретно, крет.. пардон, модератор ми је обрисао дефиницију Шурац - брат од жене који никада нема паре, и Јевер - брат од мужа исти као и Шурац. Капирам ја, нема се пара, беда, жена дебела, деца несносна, али зар морамо ми да трпимо његове проблеме? Ма шта и ја тупим... Набијем ги све на Шурац. Те такве. Не треба их на ломачу, довољно је што су толико јадни и са тиме морају да живе. Ломача би им била услуга.

3. Sređeno. Lole.

Edit: i druge je ojadio.

4. Kvalitetan hejt, negde oko 50 i kusur ... Verovatno neki zivopisan karakter...

Ako moze to da se regulise, jer ovde se deca igraju.

EDIT: Sad zakljucih - Broj datih minusa ekvivalentan broju defki (rekoh da je zivopisna i inteligentna individua u pitanju)

5. Mali hejtić sam popio, nekih desetak palčeva na dole što je zaista ništa ali mislim da je to zbog komentara jedne definicije pa ako se pokaže kao tačno i ako možete da to proverite upozorite autora na ponašanje a te pluseve-minuseve ko jebe.

6. Neko me najverovatnije hejtovao, za nekih par minuta opao mi zbir glasova za 40... ako moze, nek neko sredi to... hvala..

7. Sređeno, medvede.

8. @energija
    Hvala, :* da pukne! xD

9. Elvise, jedva nađoh, ali sređeno.

10. nisam sasvim siguran,ali mi se chini da sam hejtovan,pa ako biste mogli da proverite?!!
    hvala...

11. Tebi, i drugima, skinuti lajkovi, od autora koji je prethodno banovan za hejtovanje i vrijeđanje.

12. ok,hvala,nisam znao da sam lajkovan!
    nekome stvarno dosadno u zhivotu,misterija reshena =]

13. Mda, neka dileja, bre. :)

14. Sređeno. Lole.

Edit: i druge je ojadio.

Фала, а ја се једини пријавио 8)

15. Хејт, хејт, хејт

16. Lajk, lajk, lajk. :)

U istom košu s ninkom, jbg.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.