Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Е јеботе, сад се сморих :)
    Ко ме лајковао, реци ми, реци ми :)

2. ninka95, čini mi se da je tako nik.
    Eno ga međ banovanim, ako ga nismo istisnule Mici i ja novim banovima :)

3. Uff i meni je neko lepih 200 krstova danas dao :)

4. Sanšajn, to danas oko podne? Pročitan si, šta da ti kažem, a taj autor i inače čita.

5. Pa ne znam nisam bio sinoć od jedan odje do danas oko petice.. Ja se ponado odabrana a može i ovako :D

6. Ено и теби... Ау, ово неки нови нинка, што ме он лајковао да ми је знат :)

7. I meni beše lajk, il mi se čini. Neki noviji autor mi je polupao nakon što sam mu pofalio defku (al se lože klinci).

8. Jeste, opomenuću ga, šteta glasova, brate.

9. opomenuću ga,

Budi nežna;)

10. Чини ми се да имам лајк од 40-50 гласова мада нисам сигуран. Пар сати нисам био ту и у дебелом плусу сам у односу на пре. Проверите.

11. Чини ми се да имам лајк од 40-50 гласова мада нисам сигуран. Пар сати нисам био ту и у дебелом плусу сам у односу на пре. Проверите.

imam i ja ovo,,, ako može provera...

12. Reme, sređeno; Bruce, trenutno ništ ne vidim, ima mnogo glasača a i mnogo je sati :)

13. sorry, hvala na pokušaju :))

14. za neka 3h pao sam za 50 i kusur mesta . Verujem da nije slucajno. Voleo bih da proverite

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.