Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Moje izvinjenje Enerdži, ali o5 imam hejtere... proveri ovu dvojicu, stavio im negativne komentare na užasne defke, jedna uključuje smajli,a jedna je komentar na onih potrebnih 50 poena...Naročito proveri ovog prvog, mislim da ima duple naloge jer je dobio čak 3 plusa odmah na početku, a defka mu je katastrofa.
Ovo je taj prvi- http://vukajlija.com/recnik/autori/107031
A ovo je drugi, http://vukajlija.com/recnik/autori/71850 mada za njega nisam siguran. Puno hvala unapred, i za ono pre!
valjda sam minihejtovan... mislim, prva strana definicija je misteriozno dobilo po 1 nusmi, moze li se to proveriti, molim vas?
Едит: саће...
opet me neko hejtuje!
Едит: ма јок.
Rade li to dovoljno vispreno ili može neki ban? Ili sam ja utripovao?
Едит: саће средимо...
Јуче сам се после 20 дана први пут улоговала. Сад кад сам се поново улоговала имам по минус на сваку дефиницију. Јел' можете да проверите то?
Хвала.
Едит: Хвала, Френки. Признајем да сам малко збуњена била јер баш нема никог овде са ким сам на ратној нози.
Preko sto komada Mapo. Skinuto.
Počinjem da budem paranoičan, opet mi se čini da me neko hejtovao ali nisam baš siguran, ako vas ne mrzi pogledajte, ako vas mrzi neka ga dok neko od ovih što pune septičku jamu da preljeva ne ishejtuje kako Bog zapoveda.
Ne nađoh ništa, pacove.;)
Hvala u svakom slučaju, nešto sam se isparanoisao.
Enerdži mislim da sam hejtovan.
Moderatore, pituvao bih te :) E ovako, primetio sam na svom profilu u zadnjih par dana da na defku- koju postavim predhodni dan obavezno dobijem nusmi, ne sad par komada, nego tako kulturno jelte, samo po jedan... Nisam hteo da davim a ne morate ni sad da proveravate, mogu i da sačekam koji dan... Teško mi je da pratim na taj način da l´me neko hejtuje po broju bodova... Da l´ je to uobičajeno?
Stvarno se izvinjavam :) imao sam hejt :) tacno sa 1460 na 1427 :) sto znaci svaka defka :) Hvala unapred i jos jednom izvinite :)
Обрисано.
Је л' мени решено оно са прошле стране или сам опет имао лајк?
Mislim da sam upravo hejtovana... proverite. Hvala :)
Aj bacite pogled, nešto mi se čini da je bilo
Može provera?
Tračice, sređeno.;)
Fala vi
Ariel,sređeno