Ma bitno je da im skrenemo pažnju na greške lepim a ne da ih vređamo i teramo sa sajta. Ono, novajlija, šta zna. Treba ih naučiti kako i šta.
Edit: Na definisanje mislim
Poz. Hocu da prijavim hejtovanje, malo pre negde oko 21:50h... Imam 169 pluseva i posle minut-dva 160, mislim da mi je neko "ocenjivao" definicije (imam ih 12 za sada) i na svaku lupio minus, jer racunam da mi je neko u medju vremenu dao plus na neku... A za minut-dva nije ih mogao procitati sve, verovatno je isao redom i lupao minuse. A ne verujem da bas nijedna od postojecih ne zasluzuje plus.
Nema ništa.
Sad me neko ishejtova, za 20 sekundi skoro na svaku defku minus.
Sređen je bezobraznik!
Zahvaljujem. :)
Opet ja. Čini mi se da peo novi talas hejta. Onako odokativno mi deluje.
Evo skidam neke hejtove, ali malo polakše s komentarisanjem novajlija, može? :)
мене је неко почастио са осамдесетак минуса...
едит: хвала!
Sređeno i donbratu.
Važi. Malo ću da iskuliram sa tim .)))
Kontam da bi možda bilo dobro da ih stariji članovi savjetuju kako da se definiše, a ne odma da ih pljuju. Ne može se ovo izdržati bre.
Lepo kaže Luli. Kako ja uspevam da iskritikujem a da ne dobijem hejt. :) Tiha voda breg roni :)))
Al ozbiljno. Klinci su to, onda samo otvore još rpu naloga i bijesno spemuju sajt idaninoć. Ne treba nam to.
Da ipak iskulirate decu, to je najbolje :) a kućno vaspitanje ako nemaju, to je već problem roditelja.
Ma bitno je da im skrenemo pažnju na greške lepim a ne da ih vređamo i teramo sa sajta. Ono, novajlija, šta zna. Treba ih naučiti kako i šta.
Edit: Na definisanje mislim
Ok, dogovoreno. Sad se vraćamo na temu. Ima l' ko kakav hejt da prijavi?
ja nesto nikad nisam obracao previse paznje na ukupan skor. moze li da se provjeri jesam li ikad imao neki hejt ili nedajboze lajk?
uu, ima hejta. Saće i da nestane, puf! :)
gle stvarno, ja mislio zajebava luli mene maloga. ajde hvala :)
Provjeravajte redovno, lakše se 'vataju. :)
Poz. Hocu da prijavim hejtovanje, malo pre negde oko 21:50h... Imam 169 pluseva i posle minut-dva 160, mislim da mi je neko "ocenjivao" definicije (imam ih 12 za sada) i na svaku lupio minus, jer racunam da mi je neko u medju vremenu dao plus na neku... A za minut-dva nije ih mogao procitati sve, verovatno je isao redom i lupao minuse. A ne verujem da bas nijedna od postojecih ne zasluzuje plus.
Hvala! :)