Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. a sad prodje 15-tak minuta i 150 pluseva imam... :p

2. Takav hejter, pa traži provjeru? :)
    Ae, pogledaću.

3. Što je bilo, skinuto je.

4. Nisam sigurna, al' čini mi se da me neko mrzi. Jel može provera?

5. Nisam dugo :)
    Izvinte na uznemiravanju ali imam hejt :) i to msm da imam 2 hejta :) proverite kad nadjete vremena...

6. e, sta je bilo sa onim ranijim prijavama, sto ste rekli da idu na listu, kad nije radilo to cudo za skidanje ''hejta''?! i ako more provera, nesto mi smrdi kod definicija, mada mi se rang nije menjao.....

7. @Sale...

Ok. Skinuto. POSLJEDNJI PUT.

Ne pravi se neko mudo, i ti i ostali, pa da možete VI tjerati nove članove sa sajta i obraćati im se ovako:

Sale... na poster 'Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'

MRS U KURAC SA VUKE BRE! GEJAKU!

E zato za tebe tri dana bana zbog vrijeđanja, spemovanja i uopšte nekolegijalnog ponašanja.
    Sljedeći put: ban duži, a hejt neskinut.

8. Oke slobodno banuj :)
    A i mislim da sami modovi sluze da skinu takve postere, a ne Mi da ih teramo...

9. A i mislim da sami modovi sluze da skinu takve postere, a ne Mi da ih teramo...

Upravo.

Ne pravi se neko mudo

Prvo lajker, pa sad sikteraš, jebte, ima l' sredine kod tebe? :)

10. gesihte, danas ti je skinut jedan velik hejt. i sad neka sića. :)

11. 40-ak, upravo.
    EDIT: Jok, zajeb'o sam se. Sve.

12. Kojih bre četrdesetak? Iljado. ;)

13. Id' bre u kurac, gledam koji je sad ovaj i šta mi se kurči :))

Pa turio sam EDIT ispod. :)

14. Svi prozivate Dekija, a kad vam dođe, cvikate, a?

15. lololo :)

Nego, imadem 10 manje nego pre hejta. Ne zakeram, samo sam perfekcionista. Mora u keca da bude tačno. :)

16. Za male je zadužena Luli. ja se vatam samo za velike. :P

17. Eh, Dejane, Dejane... :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.