Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Xela, nema hejta. Vjerovatno si i ti među ovima izlajkkovanima, pa se to sad skinulo.

2. Ok, mislim da znam i ko je, tražio sam da mi se proveri lajk čim me je izlajkovao. Aj sad proveri, imam opet nekih 30-ak glasova manje.

3. Blendamedved, ko je rek'o da imaš duple naloge? Šta mi tu odma' "nemoj da sereš". Miran, bre. :)

Xela, sad sam ja našla još jednog, kad sam gledala za hejt.
    Sad gledam opet po ko zna koji put - čini mi se da si sada čist.

4. Buksnetino, ima svašta; luđački hejt.

5. Фала на риекшну. Пис.

6. А сад лајк, или се скида још хејта?

ЕДИТ Ок.

7. Tek sad sam sve skinula. Auh.

8. Ali sad treba i ove lajkove srediti, jebiga. :)
    Neki moderatori su zaboravilo da ih skinu kad je ono proradila mašina.

9. Pozdrav. Imam jedan problem, nesto mi nije jasno. Juce od prilike u ovo doba sam bio online i zbir glasova za definicije mi je bio oko 280-290, a sad imam 225. Kako je to moguce sad? :(

10. @Lullaby, nisam hteo da te uvredim, vec ne znam na sta mislis?

11. И мене! Ако може неко да провери.

12. molim da me provjerite, mislim da imam veći hejt...prije 1h imao sam 697 pluseva, sad imam 648

13. Snake i Bili, skidane su vam hrpe lajkova; skinuh vam sad i neke hejtove.
    Orko, sređeno.

14. Lullaby, šta je sa mnom?

15. Mene ishejtovao ovaj lik upravo http://vukajlija.com/recnik/autori/115304 , a juče isto neko nalupao majnuse na sve. njaa

16. aglj, sređeno, mada ne volimo takva direktna upućivanja "ovaj me hejtovao", jer može i da se pogriješi.
    Champy, skinut ti je lajk, vidim, a sad vidim i još 2. Jebiga, dešava se.

17. E lullaby, video sam da si pomenula neku istu ekipu za lajkovanje :)
    jel ja nisam medju njima :) ?

18. Jbg, nov sam, vidim da piše da se prijavi, sori.

19. Sale... bio si lajkovan od strane nekih, vidiš valjda da ti je op'o. :)

20. videh :) ja cekao jos koji poen da padnem pa da prijavim :) znaci lajkovan sam :) OK hvala :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.