llololololo bolje da sam ćutao
edit: Ko lajkuje mene koje pičke materine?
Proveri me Lulabaj.
Nema ništa, meningitise.
Mislim da imam omaleni hejt, poput penisa u hladnoj vodi, te bi bilo lepo da se to proveri, jebiga. HFala.
edit:
ma imam samo nije vidljiv jbt :)
Ili je mali penis u hladnoj vodi, ili ga i nemaš.
svež hejt. možda još u progersu! možda i grešim al proverte molim vas. ------------ rešeno. edit ja : fala lepo.
Hejt... I to od autora MultiChipmunkED
Provereno. ------ ja ne vidim ništa
e opet nešto nije u redu. opet neki minusi i manji skor. ----- sređeno. Edit: Fala opet :D
Izgleda da sam hejtovan od strane autora "ma_idi_begaj" molim provera... --- urađeno.
Јел може једна провера? ---- sređeno. -------------- Хвала!
Ako može da ne klevećete, ili navodite ko vas je, po vašem mišljenju, hejtovao. Kleveta se kažnjava bre.
To sam i ja teo da im kažem...Vidoviti Milan style.
Da me nije neko hejtovao skoro? Ja sam mnogo kontraverzan tip, pa rekoh, ajde da pitam.
Ok znam da je glupo, jebeš skor, stvar je principa izbacih definiciju koju sam pisao pola sata obrađivao sređivao i nije ni minut prošao 4 minusa ko iz pičke. Imam osećaj da ne čitaju uopšte to jest hejtuju. Ako možete proverite. Hvala.
Ajmo, Luliška, ženo buduća, nisi dugo mene gledala. :) Sad me neka zemunska kasirka iznabadala po minusu.
jok, banovan vam je lajker
Jel' i mene sad neki uhvatio lajker, 15-ak poena, ili je hejt?
vazda ista ekipa :) eno vam ga banovanog tamo.
Ok, ok.
A ja? Ja bih se jebao za plus, reci je l ima nešto? Kako mene niko nikad neće da lajkuje? :( Edit: Hvala onda. :(
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
llololololo bolje da sam ćutao
edit: Ko lajkuje mene koje pičke materine?
Proveri me Lulabaj.
Nema ništa, meningitise.
Mislim da imam omaleni hejt, poput penisa u hladnoj vodi, te bi bilo lepo da se to proveri, jebiga. HFala.
edit:
ma imam samo nije vidljiv jbt :)
Ili je mali penis u hladnoj vodi, ili ga i nemaš.
svež hejt. možda još u progersu! možda i grešim al proverte molim vas.
------------
rešeno.
edit ja : fala lepo.
Hejt... I to od autora MultiChipmunkED
Provereno.
------
ja ne vidim ništa
e opet nešto nije u redu. opet neki minusi i manji skor.
-----
sređeno.
Edit: Fala opet :D
Izgleda da sam hejtovan od strane autora "ma_idi_begaj" molim provera...
---
urađeno.
Јел може једна провера?
----
sređeno.
--------------
Хвала!
Ako može da ne klevećete, ili navodite ko vas je, po vašem mišljenju, hejtovao. Kleveta se kažnjava bre.
To sam i ja teo da im kažem...Vidoviti Milan style.
Da me nije neko hejtovao skoro? Ja sam mnogo kontraverzan tip, pa rekoh, ajde da pitam.
Ok znam da je glupo, jebeš skor, stvar je principa izbacih definiciju koju sam pisao pola sata obrađivao sređivao i nije ni minut prošao 4 minusa ko iz pičke. Imam osećaj da ne čitaju uopšte to jest hejtuju. Ako možete proverite. Hvala.
Ajmo, Luliška, ženo buduća, nisi dugo mene gledala. :) Sad me neka zemunska kasirka iznabadala po minusu.
jok, banovan vam je lajker
Jel' i mene sad neki uhvatio lajker, 15-ak poena, ili je hejt?
vazda ista ekipa :)
eno vam ga banovanog tamo.
Ok, ok.
A ja? Ja bih se jebao za plus, reci je l ima nešto? Kako mene niko nikad neće da lajkuje? :(
Edit: Hvala onda. :(