Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
dovoljan si sam sebi ;)
6 dana ne bih ođe.
Daj, baci pogled, materet', ako me neko zamrzeo u međuvremenu. Vidim da ste mi odabrali poster koji se nekima nije svideo, pa ono... :)
riješeno, murinjo i kostić (i ostali neki pride)
Lulabaj, ti to moraš malo bolje da proveravaš, majke mi. Na kraju krajeva, baš me briga za 10 pluseva, neću se obogatiti na ovom internetu, ali možda nisu hejtovali, da se ne zajebeš ko onomad kad sam ja bio mlad autor pa si mi dala medeni medec. :) Bez zajebavanja, proveravaj to bolje malo, može da dođe da neko najebava džaba zbog mene. :)
Edit: Ja najebah jednom, zato ti i kažem. Al dobro, šta ja znam, nisam ja moderator. Maj fold.
niko ne najebava džabe, ne filozofiraj i ne spemuj, molim te.
ma šta ti meni tu edituješ, matereti?
i davno sam ti, i lijepo, rekla da ne klevećeš više da si jebeno nepravedno banovan.
bio si hejter, a i sada si hejter, samo pametniji. bravo za tebe.
pitaj bilo kojeg moda da provjeri tvoje glasove iz tog perioda kad si bio banovan.
a sad tri dana zbog klevete i ove smaračke priče koja mi se više smučila jebeno.
Hvala.
Mislim da me neko mrzeo.
sređeno, Filozofe.
Ali, bilo je i ovoga: http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere?strana=188#post_1571246
cini mi se da je neko navratio... Svaka novija defka je dobila po jedan minus... Nesto sitno... Proverite...
Proverite :) Hvala :)
ae da vas ogledamo, kukavci...
Dejs, sređeno
Sale, sređeno
Zahvaljujem lulla :)
Zahvaljuje kukavac takođe :D
Aj i mene provjeri Luli, ako ti nije mrsko, reko da nije ko izgužvio korist dok je definicija bila u odabranim.
nema ništa Šalab.
A ovaj kukavac dejs... njemu je 280 minusa "nešto sitno" :)
Možda je bilo samo 28... :D Zaboravila si jednu nulu... A i dodala si bez nule... :P
Luli, Luli, ne laži ovaj narod :D
čekaj sad da provjerim jbt
ne zajebavaj, lik ti je udijelio 221 minus.
eto, nije 280, ali blizu. i skinuto je. :)