Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja bih vas zamolio samo da provjerite je li me neko hejtovao, u roku od par sati mi je sa oko 17.50 spao prosjek na 16.50, a nekolicini sam danas ukucao da su im posteri plagijati i dao im linkove, a neki lik mi je rekao i da treba nekome da pušim ku**c, pa čisto da vas pitam, ako nije frka.
Ti si moj idol Miškine. :) Sad ću da proverim.
EDIT: Provereno i sređeno.
Hvala i hvala. :)
jel ima neki hejt mozda :)?
mislim da je bilo i hejta i lajka. moze li mala provjera? unaprijed zahvalan.
watshthesun, nema hejta.
Paninaro, saću da pogledam.
EDIT: ne vidim niš' sumnjivo.
čist ko suza. hvala Lullaby :)
Ljudi mene neko hejtuje konstantno. Ovo više nije fer. Danas sa 2967 na 3105 ili tako nešto..
sredila ti hejt, zaboravih da s' oglasim
znam da će lula da me zapali... samo da virnete da nije neko malo hejtovao dok defka visila na naslovnoj... Nagomilala se neka deca što me pratu :D
Malečak ti, ali ga nađoh. :)
Hvala ti što si se potrudila da ga nađeš :D kad bio onaj hejt od 221 niko nije rekao da je golem :D
Znam im svaki korak unapred! Na grdnog su se namerili!
морам опет да тражим проверу, извинте на муци.
sređeno
de i men vidi. vjerovatno sam poludio al vrijedi provjerit :D
nema ništa
el može meni provera lajka/hejta?
butt, ne vidim ništa neregularno.
Ok, tejnks luli.
imadem li ja mejbi bejbi?