Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pitao bih neku seksi modulatorku da proveri, nebilo joj zapoviđeno, ima li kakvih malverzacija u mom slučaju, od strane cije, masona i domaćih izdajnika? Hvala unapred, živa bila!
zamoljio bih vas da me proverite, hejtovao me neko..mislim da je lukademus..
Proveri me Lulabaj, možda ima neki malešni.
Proverite mene, molim vas, ja stvarno nisam ništa uradio, gotivan sam lik, stvarno, neko mi je nalupao minusiće, stvarno, ja mislim da jeste, molim vas proverite me :(
peri, sređeno
edit: stariji hejt, malečak, sređen
Edit: ogavni, sređeno
fala :)
More l' meni da proverite, nauzmite sevapa sebi? Pitao sam gore, pa vidim niko mi ne odgovara - k'o da sam trinesto šimejl prase..
Hejtovale me kuuurve (pretpostavljam-srboćetničke jerbo sam obrezan. Oh, kada ćemo živeti u nekom boljem svetu gde te ljudi neće gledati isključivo kroz količinu kože na penisu?)
sređeno, butkice :)
nema ništa, luks
ni kod pola nema ništa
Hvla!
Meni je neko izroko minuseve, pao sam za dvadesetak mesta.
EDIT: Hvala unapred.
Manji hejt, vrlo podmukao i nameran. Naravno u pitanju je mocna Shana, sto sa svog, sto sa duplog naloga Nemanjice, koji me prati takodje.. Ne trazim ni da mi se skida hejt, ni da se kaznjava njena jadna i tuzna egzistencija, vec cisto da najavim i da se zna razlog zasto cu je vredjati i maltretirati nadalje. Hvala na razumevanju.
Što mrzim da gledam glasove takvim kontraverznim ličnostima poput tebe brate :) Imaš mnogo pacijenata. Skinuo sam ti jedan stariji hejt od 40, i ovo sad od ove 13 poena...Šta da radim sa tim dušama?
Yeah Bitch, ček :)
Sređeno i za YB
Hvala unazad.
Mislim da me neko upravo lajkuje, pa ako može provera :)
Čita te neki čovek. :)
Auu, blago meni :) Fala Energijo