Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Da se zna razlog zasto cu je vredjati i maltretirati nadalje. Hvala na razumevanju.

Zaljubio se čovek za srce sam ga ujela. Evo, ljubavi jedan sexy cmok da te prođe. :sexy pući usta: :**

2. Неки голем лајк. Једно 150 поена минимум?

3. Prokomentarisah da je jedna definicija stigla sa Fejzbuka, pa zaradih neki omanji hejt. Možda i nije vredan brisanja, ali morao sam prijaviti gubljenje nevinosti :)
    ----------------
    sređeno.

4. Пријављујем хејт на своје дефиниције, мислим да је пао минус на сваку дефку
    јуче-прекуче сам имао 513 бодова, данас 481, а имам 32 дефке, нема пуно математике
    позз ;)
    --------
    sređeno

5. Hm, danas sam baš bio fin. Prema skoru se to ne bi reklo. Dozvoljavam mogućnost da je neko čitao, samo sam radoznao.

6. butt, sređeno

otkačen, sređeno

7. Moже провера за задњих неколико дана? Добио сам одабран постер, па да видим да л' неко није нерегуларно оцењивао због тога.

8. http://vukajlija.com/recnik/autori/72737
    проверено ме исхејтовао.

9. Ja sumnjam da sam izhejtovan!
    Ako može provera.

10. Млато, нема ништа.
    Лексо, није, не клеветај :)

11. Не знам да ли је он, али јеботе сто посто ме је неко. Чекирај ме плеасе.

12. не знам ко је, ал' попио сам мањи хејт, око десет минуса на различите на десетак различитих дефиниција, бојим се да ће се хејт наставити

13. Hejt, molim provera. Hvala.

14. Ken ju cek mi pliz? Smol van,bat sobzirom da stagniram sa pisanjem,znaci svaki plusic.Ljubac

15. Jedno 200 minusaa.. Pao mi prosek sa 62 na 59

16. Погледајте и мени мислим да ме неко хејтово од кад ми је постер одабран, нисам пратио скор лепо ал видим да варира. Љуби Шомара

17. Neki omanji sada, i proverite je l' bilo još šta skoro.

18. покренута је скрипта за обрачунавање гласова, па ће сви убаговани гласови да се обришу и ти просеци да се промене, тако да немојте пријављивати хејт наредних 24 часа бзвз.

19. A ja baš htela da zakukam :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.