Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Neko mi je oplevio po definicijama u poslednjih 24 h, te mi je prosek opao za čitavih 7 jedinica.

2. Мислим да сам хејтован.
    Можда има и неких лајкова. Доста ми расте збир гласова ових дана, али сад је нагло опао.

3. Petar 95

видим да се прави нека скрипта, али ја сам добио минус на сваку дефку, тако да сматрам да сам хејтован
    молим вас да то проверите, ово је вероватно наставак омањег хејта којем сам скоро био подложан
    преко 130 минуса је доста за већину нас, па и за мене
    хвала!

сређено

бла бла, нема ништа, могуће да је због скрипте

лотосова, нема ништа, такође је скрипта у питању

еди, сређено

4. Milice hajde me proveri ako ti nije tesko.

5. Нема ништа, највише што је неко с тобом у минусу је 11 поена :)

6. juče mi pao prosek za 1, glasovi za 30, i iz groblja je nestalo 5 defki! Jel to skripta?

7. Proverite mene, kolko vidim olađen sam za 10, 12 komada danas iako sam napisao jutros samo jednu defku koja je u debelom plusu, izgleda da mi neko cepio minus na svaku defku na poslednje 2 strane, a i prethodnih dana sam primetio da mi se dan za danom smanjuju poeni, kao da neko namerno to radi malo po malo da se ne primeti. Pogledajte dal sam u pravu il mi se čini. Moguće da će nakon ovog mog posta da ode i brzo cepi koji plus da se ne primeti da je hejt u pitanju.

8. Milice jel to odgovor meni? Ako možeš pojasni malo oko ove skripte, vidim gomila autora se žali oko toga... Kako manje glasova? Skidanje nekih lajkova?

Najviše me buni manji broj defki na groblju...

9. Зезаторе, нема ништа.

Дејс, да, одговор је био упућен теби.
    Каизен је јуче покренуо скрипту која је поново обрачунала све гласове, број дефиниција (живих и оних на гробљу) и просек. Зато што је био неки баг са дефиницијама на гробљу који су људи злоупотребљавали да би буџили себи просек и који је сад сређен.

10. mici, ček mi, džast in kejs

11. Odjednom mi je opao zbir glasova za definicije, za mozda 10, nisam siguran. Srediti, molim vas.

12. Чист си манијаку :)

13. Маестро, сређено.

14. Hvala, Mico :)

едит мулуца: јур велкам

15. Sa 8190 na 8117. Odmori rođače!

16. Saznadoh da me mod "ocenjuje", reci ko si lepo da i ja tebe na isti način pročitam. Baš lepo, ti možeš da hejtuješ bez problema, svaka čast, samo to mogu da kažem. Ako je nešto vrhunac neimanja života to je ono što ti radiš.

17. Није хејт, читали су те уредно, и две дефиниције су ти обрисане.
    Ако желиш да видиш које су то две дефиниције, можеш уплатити ктитор налог слањем СМС-а на 6236 у формату ktitor 26857
    Више о томе имаш овде
    http://vukajlija.com/autori/ktitori