Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Da čitan uredno, sto minusa za 2 minuta. Reci ko si! Šta si se usro ko da ti mogu nešto? Reci: ispizdeo sam jer me trpaš uvek na forumu pa sam iskoristio svoju moć. Hejt se nastavlja. Brate ja ne znam dal se ikad desilo da su modovi nekoga hejtovali namerno. Činite da se osećam posebno.

2. Evo brišu defke, hejtovali već za 200 poena, ne smeš da prijaviš hejt da te oni ne sjebu još više. STRAŠNO! Ali nećete me isprovocirati, jebe mi se za rang, a to što brišete najbolje defke, samo ćete sjebati kaizena i sajt, vas zabole i za jedno i za drugo, svi dobro znaju kakve stvari radite, nema potrebe da ja pričam, ja se ne zaluđujem da budem na naslovnoj i da vam ulazim u rč kako bi mi odabrali nešto ili odbanovali trajno banovan nalog kao što je danas bio slučaj sa Bušidom.

3. Ово је безизлазна ситуација, не знам шта да ти кажем. Једино каизену да се пожалиш, он ће казнити тог модератора. Он бар има увид у време између гласова у стотинку, ми имамо само у секунду, те је можда дошло и до неке грешке код провере, а модератори су познати по својој подмуклости. Бар теби то не морам да причам, најгласнији си кад се прича о томе. Што би рекао један духовит човек ''ТРПАШ их по форуму''.

4. Pa dobro, zezao si i ti njih prethodnih 7 dana.

5. Што би рекао један духовит човек ''ТРПАШ их по форуму''.

лололо

6. Wow prvi put napisao lolo! Cara se u trajnom banu prevrće kad vidi ko koristi njegove fore. Jesi ishejtovao sve defke gospodine trole sa ban dugmetom? Jesi sad srećan?

7. to što brišete najbolje defke, samo ćete sjebati kaizena i sajt

Једна од најбољих обрисаних:

Opravdan razlog za zabrinutost

Kod muškaraca: izostanak jutarnje erekcije.
    Kod žena: izostanak menstruacije.

Баш си прави зафркант. :)

8. Cara se u trajnom banu prevrće

9. Reci koji je skor imala ta defka, hejteru! Dao si 200 minusa za par minuta, bravo tipa Jelene Bačić Alimpić vrste PINK!

Da vidimo tvoje:

Dobrozorac

Онај који није добровољац. Доброзорац се, за разлику од добровољца, никада неће сам пријавити да уради нешто, нити ће се огласити без питања. Било да је у питању зент, било да су у питању памет и лукавост, њега нећеш видети у првим борбеним редовима.

Frikovati

Плашити, уливати страх.

Za džabe vrištanje

Умоболан хоби дечурлије по парковима
    - Како си?
    - Ево, брате, кењам и плачем.
    - А иначе?
    - Иначе, мислим да сам нашао спас у флаши.
    - Шта пијеш?
    - Пијем млеко.

Sve hit do hita!

10. Ciklone da tebe hejtuju ne bi tako pričao.

11. Zezatore, sereš kao jebena foka. Treba da te banuju zauvek, jer smaraš za medalju.

12. Ne navedeš primere da bi ispale debilne defke. Ozbiljno, kobejnuj se/nađi život/\ budi muško i ne kukumavči.

13. A da se tema privede nameni?

14. Zezatore, sereš kao jebena foka. Treba da te banuju zauvek, jer smaraš za medalju.

15. Ind!go
    Zezatore, sereš kao jebena foka. Treba da te banuju zauvek, jer smaraš za medalju.

Loksi, nećeš moderisati!

16. Овде бре општенародно весеље?!
    :))

17. Dejs odabij, tebe niko nije ništa pitao.

18. Ахаха, јебо вас наслов олололо

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.