Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Neko me zmrzovo.
    ------
    sređeno

2. http://vukajlija.com/recnik/autori/139118 imam razloga da sumnjam da mi je ovaj ishejtovo postere il nesto :D ako nije frka nek se proveri, mada necu dumrem
    ------------
    sređeno...skinut sveži hejt i dva stara hejta.

------------
    e, hvala, vidim ja nesto skocio prosek :)

3. mozda sam hejtovan, nek proveri neko... unapred hvala...
    ----------------
    sređeno

4. Kod mene se nesto ozbiljno izdesavalo, ajd ako vam nije tesko? Unaprijed hvala
    ------------
    sređeno

5. Можем ја?
    --------
    brate, ti si već Lullabina mušterija, ko će se snađe među onim silnim ljudima koji ti napadaju ili vole profil...dakle, Lullaby? jedino, mogu i ja kad imam više vremena.

6. Ево и ја да пријавим чисто пљување по мојим дефиницијама, без икаквих аргумената, од корисника који чак нема ни 50 поена, и, уопште, потпуно је нов и на профилу нема ничег другог осим његових коментара

http://vukajlija.com/recnik/autori/81609

7. Aj nek neko mene proveri,tražim već treći put. Ako mi ne uradite to, ne ostavljate mi nikakav izbor, nego da vam tražim ponovo...

8. Хејт- почео (већ сам попио преко 20 минуса на различите дефке) и наставља се...
    Молим да средите ово, хвала!

9. crna guja - bilo nešto sitno.
    posterminal - sređeno, ali ubuduće to prijavljuj na temi "prijavite autore koji vrijeđaju i spemuju"

10. aj kad si već tu, lulli...

11. Лули, ако те не мрзи баци поглед на мене, попио сам хејт гарантовано, већ преко 150 минуса
    мислим да знам ко ме је хејтовао ал' не бих да грешим душу (можда нисам у праву) и да стављам линк

12. Захваљујем унапред.

13. Hvala Lullaby :) Mada, ostalo je još - dobio sam minus na petnaest poslednjih defki za redom (ne računajući tri najnovije). Ne znam što bi mene neko mrzeo :)

14. kosmo, nema ništa, svi su već kažnjeni :)

15. Попио сам два хејта! На све дефке! Дајте људи, сређујте ово, мрско ми да гледам :)

16. ne. to sam ti skinula 2 velika lajka. saću da pregledam i ove ostale. šejm on ju.
    usput, skinuh jedan velik hejt.

17. Luli, predhodna strana. :)

18. лајкоооови...није ми се чинило тако, у јеботе што ми просек опао

19. kakva prethodna strana? ima još?
    ček, sad skidam ove lajkove sevastolajkeru, pa ću bacim pogled

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.