Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. у јеботе што ми просек опао

da jebote, od lajkova se povećava, a od skidanja lajkova opada. čudo BRE!

2. лајкоооови...није ми се чинило тако, у јеботе што ми просек опао

Dobro dosao medju nas lajkere olololo

3. sedplas

ja prijavio moguc lajk prije neki dan al ne odgovoriste, pa de recite sta je da znam :D

neko te mnogo čitao, to je sve što sad vidim, a da kopam - nešto mi se ne da trenutno.

Znamurinjo, nema ništa.

ostali kojima nije odgovoreno ranije - takođe nema ništa, tj. sredio se onaj problemčič.

I jedno pitanje - jel hejt može da se vidi i skine i za recimo mesec-dva. Recimo, ishejtuju me dva-tri čoveka u roku od mesec dana, pa tražim proveru tek onda, i vi skinete sve što je bilo? Da ne bi prijavljivao svaki put i da ne bi morao konstantno da vodim računa da mi neki podmukli hejt ne promakne :)

Može, i nakon 2-3 godine. Ali je mnogo lakše da se nađe, i mnogo je vjerovatnije da će ti hejt biti uklonjen ako ga prijaviš odmah.

Dobro dosao medju nas lajkere olololo

i među autore ispod 3000 popularnosti.

4. i među autore ispod 3000 popularnosti.

Cemu to? :)

5. pa pao je ispod 3000. kad su mu spali lajkovi.

nego.. čemu spem? :)

6. To sam upravo zeleo da kazem :)
    Izvini na spemu lulo :)

7. Мислим да је био неки хејт пре можда сат времена, одједном ранк пао за 2 места.

8. Čini mi se da mi je neki "hejter" proharao definicijama pre par minuta, pa bih molio da proverite to.

9. обојици сређено

10. Hvala, drago mi je da stvari funkcionišu kako treba. :)

11. Nisam odavno pisao definicije, jer nemam šta pametno da napišem, ali sa vremena na vreme pogledam skor, i mislim da sam pre par dana imao 4000, a sad imam 3968. Molim da se proveri, mada možda i ja tripujem...

12. molim Vas da mi pogledate skor, možda je bilo kakvog lajka?

13. obožavalac - nema nkakvog većeg hejta, nađoh dba manja, ali ti je i jedna defka obrisana, pa otud pad skora.

14. Bazducka na omanji hejt pa ako mož da proverite.

15. KO MI JE BRE OBRISAO DEFINICIJU?!? Šalim se, hvala na proveri :)...

16. sređeno, tračice

17. a kako vi to posumnjate na hejt? to kad odjednom padnu poeni ili šta? sorry ako postavljam glupo pitanje(čuj ako:)..

18. da, ako znaš, bar otprilike, koliko poena imaš (rang, tj. onaj broj na profilu i nije toliko značajan, jer drugi jednostavno mogu da te prestignu, a da nema hejta), i kad vidiš da imaš manje (uglavnom: dosta manje) - prijaviš ovdje hejt, mi provjerimo.

takođe, isto važi i kad primijetiš da imaš mnogo više poena - prijaviš lajk. :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.