ja prijavio moguc lajk prije neki dan al ne odgovoriste, pa de recite sta je da znam :D
neko te mnogo čitao, to je sve što sad vidim, a da kopam - nešto mi se ne da trenutno.
Znamurinjo, nema ništa.
ostali kojima nije odgovoreno ranije - takođe nema ništa, tj. sredio se onaj problemčič.
I jedno pitanje - jel hejt može da se vidi i skine i za recimo mesec-dva. Recimo, ishejtuju me dva-tri čoveka u roku od mesec dana, pa tražim proveru tek onda, i vi skinete sve što je bilo? Da ne bi prijavljivao svaki put i da ne bi morao konstantno da vodim računa da mi neki podmukli hejt ne promakne :)
Može, i nakon 2-3 godine. Ali je mnogo lakše da se nađe, i mnogo je vjerovatnije da će ti hejt biti uklonjen ako ga prijaviš odmah.
Nisam odavno pisao definicije, jer nemam šta pametno da napišem, ali sa vremena na vreme pogledam skor, i mislim da sam pre par dana imao 4000, a sad imam 3968. Molim da se proveri, mada možda i ja tripujem...
da, ako znaš, bar otprilike, koliko poena imaš (rang, tj. onaj broj na profilu i nije toliko značajan, jer drugi jednostavno mogu da te prestignu, a da nema hejta), i kad vidiš da imaš manje (uglavnom: dosta manje) - prijaviš ovdje hejt, mi provjerimo.
takođe, isto važi i kad primijetiš da imaš mnogo više poena - prijaviš lajk. :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
da jebote, od lajkova se povećava, a od skidanja lajkova opada. čudo BRE!
Dobro dosao medju nas lajkere olololo
ja prijavio moguc lajk prije neki dan al ne odgovoriste, pa de recite sta je da znam :D
neko te mnogo čitao, to je sve što sad vidim, a da kopam - nešto mi se ne da trenutno.
Znamurinjo, nema ništa.
ostali kojima nije odgovoreno ranije - takođe nema ništa, tj. sredio se onaj problemčič.
Može, i nakon 2-3 godine. Ali je mnogo lakše da se nađe, i mnogo je vjerovatnije da će ti hejt biti uklonjen ako ga prijaviš odmah.
i među autore ispod 3000 popularnosti.
Cemu to? :)
pa pao je ispod 3000. kad su mu spali lajkovi.
nego.. čemu spem? :)
To sam upravo zeleo da kazem :)
Izvini na spemu lulo :)
Мислим да је био неки хејт пре можда сат времена, одједном ранк пао за 2 места.
Čini mi se da mi je neki "hejter" proharao definicijama pre par minuta, pa bih molio da proverite to.
обојици сређено
Хвала Мицо :*
Hvala, drago mi je da stvari funkcionišu kako treba. :)
Nisam odavno pisao definicije, jer nemam šta pametno da napišem, ali sa vremena na vreme pogledam skor, i mislim da sam pre par dana imao 4000, a sad imam 3968. Molim da se proveri, mada možda i ja tripujem...
molim Vas da mi pogledate skor, možda je bilo kakvog lajka?
obožavalac - nema nkakvog većeg hejta, nađoh dba manja, ali ti je i jedna defka obrisana, pa otud pad skora.
Bazducka na omanji hejt pa ako mož da proverite.
KO MI JE BRE OBRISAO DEFINICIJU?!? Šalim se, hvala na proveri :)...
sređeno, tračice
a kako vi to posumnjate na hejt? to kad odjednom padnu poeni ili šta? sorry ako postavljam glupo pitanje(čuj ako:)..
da, ako znaš, bar otprilike, koliko poena imaš (rang, tj. onaj broj na profilu i nije toliko značajan, jer drugi jednostavno mogu da te prestignu, a da nema hejta), i kad vidiš da imaš manje (uglavnom: dosta manje) - prijaviš ovdje hejt, mi provjerimo.
takođe, isto važi i kad primijetiš da imaš mnogo više poena - prijaviš lajk. :))
Hvalaaa :)