Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. hvala Lully, ja reko' čisto da pitam:)

2. Може ли провера? Могуће да сам се нешто зајебо ал мислим да сам почашћен био данас.

3. E ljudi imal' nekog hejta ka meni?
    Nisam odavno proverav'o.

4. znamurinjo, saće se sredi

5. Хвала, нервира ме што никоме нисам реко да му је срање дефка скоро месец дана, а опет сам успео некога да исфрустрирам.

6. đonika, bilo nešto sitno

7. đonika, bilo nešto sitno

Fala Luli, nisam ni primetio, nego rekoh aj da proverim. A najgori su ti kokošarski hejtari, bolje da lepo k'o čovek izdvoji pola sata i polupa mi minuse nego ovako .))

8. pa i nama je to bolje: em ga lakše nađemo, em ga duže banujemo :)

9. Jel može meni da se pogleda da nemam neki hejt? Mada moguće je da mi je i neka defka obrisana... Ne znam
    ----------------
    nema ništa...jedino sam ti skinuo neki stari hejt od ranije.

10. Meni do pre 2 dana bilo oko 950, sad imam 744. Može provera? Zahvaljujem!

11. Lullaby imam li ja hejtove?

12. E ćao. Čini mi se da me neki ljudi ne volu, pa čekirajte (ako uopšte skidate manje hejtove, jer imam samo 12 definicija)

13. čini mi se da imam neki hejt, nisam siguran... proverite :)

14. Aj tako vam Boga provjerite ovo malo mojih defki, imam neki filing...

15. leno brat, skinuti mnogi lajkovi, ccc.
    zelevizor, napiši NAPOKON više od 10 defki pa prijavljuj. i da, neko ko ima duplo više datih minusa nego pluseva ne bi ni treb'o da zalazi na ovu temu. :)

16. neamnadimak: jedan lajk, jedan hejt, sad je ok.
    poljski orao - nema ništa.

17. Upravo me hejtuje neko. Do sada je skinuo preko 50 poena...

18. momčina, sređeno.

19. paninaro - niš' očito, ne da nam se gledat'- da si bar rekao o koliko se glasova radi, i kad - možda bi neko i gvirn'o. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.