momčino, sređeno. ali, nije trebalo da minusiraš onog svog ranijeg hejtera. no-no. nemoj da se ponovi.
Aplauz za uviđaj. Radiš pos'o na nivou, moram priznati. Nije to bila potpuna odmazda, čisto maleno zadovoljsto što znam da ću paćenika klepiti po glavi njegovom palijom. Đe će ti veće zadovoljstvo od priznanja krivice na INTERNETU, gdje su svakom muda do zemlje a ponos svetinja.
(A mudro sam hejtovao majku mu, jedan minus na svaka dva sata, u prosjeku. I to samo 10-ak komada :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Има ли нечега?
Мислим да је ситно, ал' оно.
moguce da me neko hejtno. moguce i da nije, al ono
Jopet nekakav hejter mi se navrzo :)
Neko mi skinuo preko 30 bodova, aj popravite to
Можда зато што си јогурт_кифла :Д
molim jednu provjeru, pliz
obrisana ti je defka, to je.
momčino, sređeno. ali, nije trebalo da minusiraš onog svog ranijeg hejtera. no-no. nemoj da se ponovi.
a jah?
marvellous, sređeno.
Можда зато што си јогурт_кифла :Д
klevećeš li? :)
eddie, samo neki prastari sitan hejt nađoh.
noviceivice, sređeno.
Lullaby aj me proveri.
I reci mi koliko puta si do sad proveravala hejt Saletu? lololo
paninaro, sređeno.
gigamg, nešto sitno.
namučih te. hvala.
dželo, nea niš. a ovo za saleta - i previše. dobiće ban sa ove teme. :))
Јел може неко да ме провери? :Д
е: мерси.
Sređeno, skinut ti jedan mali.
Можда ме је неко хејтовао, не знам. Жемо провјера?
Aplauz za uviđaj. Radiš pos'o na nivou, moram priznati. Nije to bila potpuna odmazda, čisto maleno zadovoljsto što znam da ću paćenika klepiti po glavi njegovom palijom. Đe će ti veće zadovoljstvo od priznanja krivice na INTERNETU, gdje su svakom muda do zemlje a ponos svetinja.
(A mudro sam hejtovao majku mu, jedan minus na svaka dva sata, u prosjeku. I to samo 10-ak komada :))
Može da se proveri neko naprasno lajkovanje, da vidimo jel sve u redu? :D
moze provera?Hvala unapred :)