Izvin'te što smaram, ali zar se za ovo ne ide na stub srama?
ide se, ako mod hoće da ga skuca na stub... ja to ne radim, tj. samo jednom sam uradila. da je bar neki značajan autor - onda bi se i razmišljalo možda o tome, ali ovako... ima takvih kolko oš. :))
daj dokaze! ako je tako onda briši ali prvo da vidim dokaze! lolololol
Је ли бисте могли проверити да ли је код мене било тих мржњења/вољења? Чини ми се као да сам доста спао на ранг листи, али бих волео и да се побришу и та вољења, ако их има, да имам објективну слику.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
неко ми је дао минус на свих 116 дефки, молим да се то провери и среди.
хвала у напред!
Ok, rešeno! :-)
Ima kod mene jedan mini hejt.Zvezdaška posla,pre par minuta
E, našao sam ti dva hejta...ne jedan. :-)
Fala Kurd.Na poslednjih 10 definicija sam mislio,svaka dobila minus.
Зафаљујем Курд :)
ide se, ako mod hoće da ga skuca na stub... ja to ne radim, tj. samo jednom sam uradila. da je bar neki značajan autor - onda bi se i razmišljalo možda o tome, ali ovako... ima takvih kolko oš. :))
eo ti ponešto:
http://vukajlija.com/crne-cipele-i-tvrd-kurac/158995
http://vukajlija.com/lakovane-cipele-i-tvrd-kurac-nikada-ne-izlaze-iz-mode/137763
briši onda, plagijat!
Zmrzovana il` ocjenjivana?
Ovaj poslednji se bas potrudio :-) proverite...
sređeno selenijum i malikuća
penzionerko, skinuti neki veliki hejtovi i jedan lajk povelik.
Hahaha, lajk baš i nisi morala dirati. Hvala ipak.
al me neko isekao. resavaj taj hejt. znam i ko je
Је ли бисте могли проверити да ли је код мене било тих мржњења/вољења? Чини ми се као да сам доста спао на ранг листи, али бих волео и да се побришу и та вољења, ако их има, да имам објективну слику.
Хвала.
Neko mi je lupio hejt na skoro sve defke...zahvaljujem unapred.
nash bridges, sređeno.
geserb, jedan lajk ti je već skinut, evo sad i hejt.
gruxx, sređeno.
Jesam li noćas bio čitan ili...? Preko 70 pluseva primetih, a nisam na naslovnoj. :)
Niste me uočili...da l' je bolje da ćutim? :)
čitan, zaboravih da napišem, jbg. :)
Хвала лепо.:)
Неко ми је дао минусове!