Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Хвала. Ложа има велике планове са тобом :)

2. Može provera, čini mi se da je pao hejt...

3. Htio bih da prijavim stvorenje koje se krije iza nick- a Malikuca, daje mi minuse, provocira bez ikakvog razloga, pritom imamo sličan rank, pa pati i zavija. Pritom,banovan sam jednom zbog njegovih komentara na koje sam ja...eksplodirao.

4. 100% siguran da me neka pičkica/pičketina ishejtovala malopre.

5. Penzionerka, sređeno.

Highlighter, sređeno.

ZexonaBD, nemaš hejt, taj autor kog si osumnjičio ti je dao samo 4 negativna glasa u zbiru. E, sad ako te provocira linkuj komentar...

Penzionerka, ZexonaBD, nemojte više da linkujete profile drugih autora na ovakav način, sumnjajući bez dokaza da su vas hejtovali. Nije lepo.

6. nemojte više da linkujete profile drugih autora na ovakav način, sumnjajući bez dokaza da su vas hejtovali. Nije lepo.

ni to, a ni ovo nije lijepo:

neka pičkica/pičketina

nimalo.

nemojte da se tak'e stvari ponove ovdje.

7. Upravo, highlitere, bez obzira kolko ti i ja sarađujemo, nemo ni to...a i ostali...

8. I mene su nedavno ishejtovali,ne znam ko.

9. moze provjera hejta/lajka? ako ste dokoni jer nisam odavno gledao pa cisto onako..... nije zurba

10. nemojte da se tak'e stvari ponove ovdje.

shvaćeno k znanju!

11. ok :)

saće pregledamo ovo...

12. matko, napiši bar 10 definicija pa ćemo provjeravati hejtove.
    sedplas, nema ništa, osim nekog pasioniranog čitača tvojih defki...

13. a sta cu kad me vole! vazno da je legalno. :)

14. važno da te imam na oku ;)

15. hahaha i ja se sigurnije osjecam kad sam pod lupom :)
    da ne spemujem vise....zahvaljujem.

16. Moze opet provera, molim vas? Znam da imam malo defki, ali pao mi je skor za 30, znacilo bi mi ako je hejt da se sredi. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.