Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Gotovo
Хвала. Ложа има велике планове са тобом :)
Može provera, čini mi se da je pao hejt...
Sređeno.
Hvala :)
Htio bih da prijavim stvorenje koje se krije iza nick- a Malikuca, daje mi minuse, provocira bez ikakvog razloga, pritom imamo sličan rank, pa pati i zavija. Pritom,banovan sam jednom zbog njegovih komentara na koje sam ja...eksplodirao.
Opet ja. Mislim da me ovaj ishejtovo.
http://vukajlija.com/recnik/autori/123950
100% siguran da me neka pičkica/pičketina ishejtovala malopre.
Penzionerka, sređeno.
Highlighter, sređeno.
ZexonaBD, nemaš hejt, taj autor kog si osumnjičio ti je dao samo 4 negativna glasa u zbiru. E, sad ako te provocira linkuj komentar...
Penzionerka, ZexonaBD, nemojte više da linkujete profile drugih autora na ovakav način, sumnjajući bez dokaza da su vas hejtovali. Nije lepo.
ni to, a ni ovo nije lijepo:
nimalo.
nemojte da se tak'e stvari ponove ovdje.
Upravo, highlitere, bez obzira kolko ti i ja sarađujemo, nemo ni to...a i ostali...
I mene su nedavno ishejtovali,ne znam ko.
moze provjera hejta/lajka? ako ste dokoni jer nisam odavno gledao pa cisto onako..... nije zurba
shvaćeno k znanju!
ok :)
saće pregledamo ovo...
matko, napiši bar 10 definicija pa ćemo provjeravati hejtove.
sedplas, nema ništa, osim nekog pasioniranog čitača tvojih defki...
a sta cu kad me vole! vazno da je legalno. :)
važno da te imam na oku ;)
hahaha i ja se sigurnije osjecam kad sam pod lupom :)
da ne spemujem vise....zahvaljujem.
Moze opet provera, molim vas? Znam da imam malo defki, ali pao mi je skor za 30, znacilo bi mi ako je hejt da se sredi. :)