Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. opet mi bacise hejt! proverite molim

2. hejt el imam ja el imam hejt ja?

3. Buksna kad si tako navalio dacu ti ja. Nije mi tesko :)

4. Jos uvek pada,sad je sa 134 na 85, nemoguce da nije hejt.

5. Гроф је пао за пар мјеста на ранг листи преко ноћи, а како није био активан у то вријеме, највјероватније га је неко хејтовао. И то дебело.

6. Sređeno svima...

A za Grofa... pa prvi put vidim hejt sa više od 1000. Koji bolid, pa on je idiot to satima radio....

7. И ja сам се скењ'о кад сам провалио. Нем'реш вјеровати да неко има толико живаца. Упознао бих господина лично :)

8. "Bolest nikoga ne krasi!" (vranjanska poslovica) :-)))

9. U, dobro je, samo kurd je tu:))

Može provjera stanja i brisanje onog plagijata (nisam skontala da je plagijat dok mi neko nije rekao da je fora na netu), druga najnovija defka:)

10. Nema hejta, defka obrisana.

11. Može li proverica? Gledam sad prosek, mada nije isključeno ni da sam nešto isparanoisao, ali imam neki trip da mi je bio veći. Mislim prosek.

12. Ok...sad je bolje, zar ne?

13. Jeste, jeste. Čini mi se da ga ovako nekako pamtim. Ko li bi mene, ovako zlaćanog 'ejtovao? Hvala, Kurde. Pardon... Hvala Kurdu!

14. Nešto mi smrdi, može provera?

15. Provetri sobu ako ti smrdi...ovde nema ništa. :-)

16. Provetri sobu ako ti smrdi

Šolololo, vidite kod mene ima li lajka ili hejta nekakvoga, nikad nisam proveravao..

17. Ti si bre idealna mušterija...kod tebe je -3 najveći minus koji imaš! :-)

18. Vrh :) Fala Kurde legendo!

19. prvi put sam na ovoj temi postovao prije par dana, a evo ope moram da upitam. Jel se lola zaigro sa minusima?

Fala velika.

20. Da...:-)

Rešeno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.