Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ako moze provera...Nisam siguran, ali mislim da je omanji hejt u pitanju....Hvala....

2. Da se prijavim kad je besplatno.
    Nisam nikad proveravao hejt, pa eto, neki je sigurno bio. Mislim da je danas ili juče bio neki mali, ali verovatno više nisam primetio nego što jesam.

3. bez šećera - odrađeno sinoć
    syngrafeas - nema ništa

4. Ako mozete srediti hejt,prije par minuta mi je neko poceo lepiti minuse na svaku defku i ne prestaje...

---------------
    sređeno

5. I ja mislim da sam prije jedno par dana bio oblijepljen minusima...

I da, ovaj Hajnrih II poceo cova da spama i troluje, nesto tipa Fridrih, samo debilnija kopija...
    ----------
    sređeno.

6. Čini mi se da sam i ja žrtva hejtovanja. Pao sam za nekih 50 tak pozicija, čini mi se oko 200 poena da sa izgubio. Unaprijed zahvaljujem.
    ...
    Neki mali hejt, samo...

7. Jel moze provera kod mene, cini mi se da me je neko hejtovo.

8. Novakg, sređeno...

9. Nije da sam paranoican ali mislim da sam opet popasao hejt, a mislim i da znam od koga.
    ako moze provera

10. Nije...obrisao sam jedan lajk od nekog čudnog duplog naloga... Možda se samo znate iz grada...

http://vukajlija.com/recnik/autori/41022
    ...
    Edit:
    A da...ima još jedan. Sad je sve OK. :-)

11. nema bre, gledao...

12. možda sam imao jedan manji hejt, pa ako mo'š se proveri, fala.

13. hvala još jedared :-)

edit: ovo je dokaz toga da ni prekid komentarisanja tuđih definicija nije odbrana od hejtera :D

14. Može proverica jedna, čini mi se da sam imao neki mini hejt od par glasova

15. Neko me žestoko hejtovao, bukvalno na svaku minus stavio. Aj vidite i hvala vam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.