Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Pomagajte ljudi , eo jedva sam našao ovo da se žalim neko me je hejtovao za ooko 10tak glasova nije puno ali i ovako sam jedva prebacio 50 bodova a sad me neko skenjao...hvala unapred.

2. Нисам био ту недељу дана, заборавио скор, може овера? :)

3. Нисам био ту недељу дана, заборавио скор, може овера? :)

Zašto nisi bio tu? lololo

4. dajte ljudi opet mi bacili hejt na 8 od 10 definicija ..jebo mater nema smisla malo pre sam se žalio i vrate mi skor i sad me opet neko sjebe ..aj molim vas pomagajte ..hvala unapred

5. burgija, čitan si, jbg. ali zato su ti neki lajkovi spali, šta da ti kažem - biće bolje.
    eddie, sređeno.

6. Захваљујем. :)

Zašto nisi bio tu? lololo

Банован.

7. Odjednom mi se smanjo malo broj bodova. Nije puno, 10ak, ako nekoga ne mrzi neka proveri. Ako ne, nema veze...

EDIT
    Hvala Luli

8. Ako može provera, mislim da je bilo nekog hejta sinoć. Hvala.

9. Može provjera.Hvala.

10. šarlo, sređeno.
    džonovan, sve ok.

11. Ima li kakav kleti hejt?

12. aj ljudi pomagajte ..neznam dal tripujem al neko mi jebe kevu već 2 dana za redom brate mili ja msm 8 bodova mi skinuli ..ono nije puno al i ovako sam jadan ..a i imam 2 defke skor bio na jednoj 19:0 na drugoj ..20:1 i čak su i tu lupili minuse ....hvala unapred

13. nema...sve sam gledao.

Imaš samo 10 definicija, znači, ako se nekome ne svidi 5, ti imaš 50% minusa od njega.

Imam rešenje! Napiši još definicija! :-)

14. ako može provjera, mislim da me je http://vukajlija.com/recnik/autori/167067 hejtovao...
    udario bi još minusa da ga nisu banovali u međuvremenu

eto Kurde ili Lulo, ne bilo vam teško :)

EDIT: ako nije on, onda je sigurno Kamelot...Lula ga poznaje :)

15. Mali hejt. Može provera.

16. Opet mi dišu za vratom, može provera?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.