Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. trasčka, čitana si, jbg. :(
    saću vidim ostale.

2. Hvala Luli, mudrica neki u pitanju ;)

3. pfcbara, čitan.
    champy, hejtić sređen, a pošto odavno ovdje opominjemo za klevetu, moraš da odmoriš koji dan.

4. A jeste kad razmišljali o tome da su vam definicije čisto sra... govno pa zato minusi?

5. ja mislila mesja pita za sebe i svoje definicije pa ga provjerih. spade jedan grdan hejt.

6. Ma kaki to, neka rokaju samo neka mi ostave da mogu na čet da idem. :)

7. meni nije jasna jedna stvar, ako uzmem nekog da citam, ali bas ono da citam, i dam mu mnog vise minusa nego pluseva, jer jebiga, lose su defke, jel to hejt?

8. Vidi se razlika jasno...veruj mi. :-)

9. Ako defka ne krsi pravila sajta, nije mi jasno zasto je brisete? Pa neka je 1000 minusa ( a nije), sta to vas briga ako je korektno srochena?

10. srochena

Pa nije lako da se srochi bash kako valja... :-)

...........

Nije baš ova tema za ta pitanja...postoji druga za to. :-)

11. Мало ме чекирајте, чисто ово - оно... Нешто ми смрдуцка...
    ПА ПА ПА ПАРАНОЈА

12. Za kratko vreme sam dobio 20+ pluseva a da ništa nisam pisao nekoliko dana. Molim da se proveri regularnost i da se utamani sve što nije po pravilima.

13. faco, ne nađoh ništa.
    skroz otkačeni, ti si tek paranoik. :) čitan si danas.

14. Lully, oduševljen sam brzinom reagovanja. Nisam paranoik ali nisam i neću učestvovati ni u kakvim mutnim radnjama, samo sam želeo da naglasim da, ako je nešto neregularno, nema moj blagoslov. A ne znam ni ko i zašto bi, nikoga odavde ne poznajem.

15. Aj i mene provjerite, čisto da neko obrati pažnju, da se zna da postojim.

16. "Tito skuvao svinjsku" mi hejtuje defke.

17. "Tito skuvao svinjsku" mi hejtuje defke.

Pitanje je da li hejtuje u smislu nasumičnog lupanja minusa, ali je generalno negativno nastrojen prema svemu što pročita i udavio je poslenjih sat vremena. Svakako bi ga valjalo proveriti.

18. Bash odlicni ste, prijavim hejt, a vi obrisete dve defke koje ni po cemu ne krse pravila sajta.

19. Sve definicije koje su dobile minus od moje ruke su bile i pročitane i mojim stručnim kriterijumom ustanovljeno je da ne zadovoljavaju standarde za pozitivnu ocjenu, tako da..... :*

20. uh, kako bih ti gazio po glavi...djubre jedno dokono.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.