Ja sam dobio više od deset minusa odjednom. Dobio sam oko 4 komada na defku "Ž", koja je stara poprilično, uglavnom se u dve, tri nedelje jednom oceni, sad odjednom, i mislim da mi je na naocenjeniju defku pao koji minus, al to je manje od deset, a skor mi se dosta smanjio za relativno kratko vreme, oko pola sata.
U sunca mu, nisam znao da sam nekom zanimljiv toliko. Mislim drago mi je, al' nisam znao da postoji opcija "lajkovanja", od skoro konzumiram i forum. Onda kad neko stigne nek pogleda da li je bilo hejta na te definicije što sam pomenuo. Al ne morate ništa činiti povodom toga, nisam ovisnik o proseku i statusu. Dankešon unapred :)
Јебем ти читање кад 10 оде у минус.
Ок, фала.
Imaju ljudi ukusa :) Jel ima kod mene nešto?
Али знају ваљда да то не сме да се ради!лоло
Ај ћуне да спемујем.
kako ne smije? ukus je čak poželjan ovdje na sajtu :)
čače, pogledaćemo.
čačo, niko te ne mrzi. još da ovjerimo lajk... :)
Ne moraš lajk... Da se ne mučiš :)
Ja sam dobio više od deset minusa odjednom. Dobio sam oko 4 komada na defku "Ž", koja je stara poprilično, uglavnom se u dve, tri nedelje jednom oceni, sad odjednom, i mislim da mi je na naocenjeniju defku pao koji minus, al to je manje od deset, a skor mi se dosta smanjio za relativno kratko vreme, oko pola sata.
haune, i tebi je danas skinut lajk, a neko će već pogledati ima li hejta.
U sunca mu, nisam znao da sam nekom zanimljiv toliko. Mislim drago mi je, al' nisam znao da postoji opcija "lajkovanja", od skoro konzumiram i forum. Onda kad neko stigne nek pogleda da li je bilo hejta na te definicije što sam pomenuo. Al ne morate ništa činiti povodom toga, nisam ovisnik o proseku i statusu. Dankešon unapred :)
pogledala. nema hejta.
a nisi lakovan samo ti, nemoj sebi da laskaš. :) neki čudak izlajkovao sve odreda.
još neki lajk skinut?
jap. opaasan, ovaj put.
moze provera? hvala.
Nema V, nikakav hejt.
Да ли сам иког хејтовао синоћ, волео бих да знам.
Хвала.
Ok, hvala lullaby :)
Cupiću, nisi ni hejtovao ni lajkovao...
Neću da cepidlačim, ali čini mi se da mi je neko bacio poodosta hejtova, u proteklih, lupam 24-30h. El može se to proveri. Unapred zahvalan....
sređeno
U odnosu na juče, imam 24 glasa manje u zbiru...Ne znam jel to neko hejtuje ili je nešto drugo u pitanju. Hvala unapred...