Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. ЈАООО ЕВО Г А И ДРУГИ ЈЕБНО ПА ШТА ЈЕ ОВО ДВА МИНУСА У ПОЛА САТА КОИ КУРАЦ САД ДА РАДИМ

2. Moguće je, što ne?

ja i dalje ne vjerujem da ti je neko mogao dati 2 minusa u roku od 3 sata!

kolega ti je odradio provjeru za hejt i rekao da nema ništa. toliko o tome.
    a što se definicija tiče - pogledaj prvi post teme. vidiš da se o tome ovdje ne govori. a u stvari, nigdje o tome ne govorimo. http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#razlog-brisanja

ЈАООО ЕВО Г А И ДРУГИ ЈЕБНО ПА ШТА ЈЕ ОВО ДВА МИНУСА У ПОЛА САТА КОИ КУРАЦ САД ДА РАДИМ

idem sad u provjeru, ne brini! samo isključi kaps lok, dekocentriše me dok tražim zlikovce!!

3. smare, iskopah jednu tvoju defku zgroblja, odo' da je podijelim s vukajlijašima :))

Која то :)

4. smare, vid' ovdje: http://vukajlija.com/forum/teme/38645-vukajlija-o-vukajliji-interne-definicije-i-posteri?strana=4#post_1800089 :)

ok. sad dosta spema. jurim samhainovog krvnika i nemojte da mi dosađujete ovdje bez razloga.

5. OK, nemoj se ljutiti.

ja i dalje ne vjerujem da ti je neko mogao dati 2 minusa u roku od 3 sata!

Ne vidim što je to toliko neshvatljivo, al' 'ajde.

a što se definicija tiče - pogledaj prvi post teme. vidiš da se o tome ovdje ne govori. a u stvari, nigdje o tome ne govorimo. http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#razlog-brisanja

Samo me zanimalo da nije bio neki bag ili slično, jer sam obe defke lepo napisao.
    Hvala!

6. Ne vidim što je to toliko neshvatljivo, al' 'ajde.

jbg, meni je ipak malo čudno...
    al ajd okej, važno da je sve u redu.

samh, to ti gazda dao minus. i drugi čak. a te ne možemo da skinemo izviniiii :(((

7. Lullaby, ako bi bila ljubazna da proveriš, lajkove, hejtove, skidaj sve :)

8. nema hejta.
    imaš pvt.

9. Blagodarim :)
    :spokojan uzima Toto iz kutije...

10. Slavko i Kockare, detaljno sam vas obradio i drago mi je što mogu da kažem da ste 100% čisti. Keep up, guys!

11. syn, skidani su neki lajkovi, i ti si time oštećen. provjerila sam i hejt, bilo nešto sitno, starije.

12. nema hejta Cortes...

13. pogledaj ovaj Lullin post gore, možda si i ti u grupi onih koji su nenadano stradali... nema hejta ni kryptonite, ali mu je neki majstor fudbala u rodu...

14. ni jedan ni drugi nisu u grupi onih kojima su danas skinuti lajkovi.

15. ne vidi se hejt ni kod jednog, osim ako je ispod 9 što i nije hejt...

16. Kortezu je ipak skinut lajk.

17. nije u onoj grupi koju ja znam :)

18. Знам због чега је, али се нико од вас није огласио против идеје:

očito se jesmo oglasili protiv, jer je tema zaključana čim je uočena.
    a turili ste je u igre da se kasnije uoči. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.