Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Zahvaljujem. A baš sam se ponadao da me neko čita :P

2. Ако може провера....Захваљујем...

3. nema ništa Šećeru...

4. Je л' то скинуто, или ме неко оцењивао?

5. Ај проверите, мислим да ме неки несрећних исхејтово.

6. Skinuh Davide neki deset glasova od dvaesdrugog januara, za danas meščini da nemaš ništa...pogledaću bolje...

7. nema na čemu...btw, nema ništa....uglavnom nemaš veći "minus zbir" od -11, došo sam do šestice, i niko te nije glasovo u skorije vreme od tih koji su ti nekad lupili -6 u zbiru plusa i minusa...

8. Ако може провера, мислим да сам имао један хејт из немоћи, мада не баш скоро...

9. Саћемо да видимо

10. Нема ништа, Нико :)

11. Хм, онда се некоме у кратком интервалу нису свиделе моје дефке, бемлига... :-Д

Фала на провери, СИмењаче! :-)

12. Смаре, баци поглед код мене.

13. Хм, онда се некоме у кратком интервалу нису свиделе моје дефке, бемлига... :-Д

Фала на провери, СИмењаче! :-)

Нема на чему.
    Имаш највише 4 минуса од једног истог аутора :)

Смаре, баци поглед код мене.

Еве, само минут :)

14. Divi ga Smarko mod, čestitam. :)
    Proveri mi hejte i lajke, al odma da ti kažem, nema ni jednog ni drugog. Nego da se treniraš malo.

15. menijesamodosadno, нема :)

Радјарде, хвала, ако ћу се тренират у 3 ујутру, помамио се :))

16. nije veliki hejt, desetak poena. ali, nema razloga da prođe nekažnjen. a možda je u pitanju i čitanje. bilo kako bilo, molim nadležne da preduzmu konkretnu akciju. unaprijed zahvalan :)

17. Eto...a kad dože ovde Kostić, on će detaljnije da proradi materiju! :-)

18. Ај ако вам није мрско, само баците преглед од 10. јануара, до данас.. Нема ништа вероватно, ал' било би лепо кад би ми учињели :)

ЕДИТ И хејт и лајк да се разумемо.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.