Може провера, мислим да ме неко лајковао, нагло ми се променио ранк и поени...
Молим проверу, мислим да је био хејт.
неко ми је лупио 5 брзих цртица, оскрнавио ми дефиницију без минуса, зато пријављујем.
Mislim da sam upravo bio izlozen hejtu, tipa broj glasova za defke mi je pao za 50 u roku od par minuta.
Jel može mala proverica, nisam odavno...
Ако може провера...
Au kol'ko vas je... :suče rukave:
Džeriko - skinut taj skorašnji i jedan stariji.
Otkačeni - Skinut jedan manji.
Ostali uskoro...
E hfala. Smrt hejterima, sloboda narodu!
Cudi me da neko hejtuje Dzerija. Tako prijatan i uctiv covek je u pitanju. Ti hejteri stvarno nemaju mere!
Ja mislio Bushido se prijavio da mu skidate hejt, pa potrcao da kazem "Nemojte, evo lajkovacu mu sad nesto da anuliram te minuse!" Srecom, nije tako bistar, a i ne kontrolise se redovno.
Kapiram da se lepo osecas kad dodjes da te pregleda Kostic. Cak mu se i zahvalis. Znao sam da ce te brak omeksati. Postajes slab.
Može li neki vispreni moderator da proveri da li ima mržnje/voljenja?
Ае ми скините хејт. 20ак појена... А и не морате, боли ме курац... Али ај ипак.
ЕДИТ Фала најлепше. х)
Peroviću - Znaš i sam šta je bilo.
Cornelije - Nema ništa.
Done - Ništa.
Macho - Skinut taj hejt i jedan lajk.
Ella - Skinuta 3 komada.
Pozlaćeni retriveru - Nema hejta, ali ti je skinuta ona OGROMNA količina lajkova, a nalozi banovani.
Enemi, rešeno.
Ima li voljnih moderatora da me provjere? Kako sam dobio odabranu defku, pogubio sam se u brojevima. :)
Mislim da sam imao stotinjak pluseva više, pa eto, moglo bi se letimično pregledati. :)
Moже провера? Јуче сам за кратко време добио 30-ак плусева, па су после нестали, претпостављам да је неки лајк био па скинут? :)
Mlato, da, to je bilo u pitanju.
Champy, provericu kada budem sa kompa, ako neko ne proveri pre mene.
Au kako mi neko sije minuseve... Vidi de Kosticu koji je taj junak.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Може провера, мислим да ме неко лајковао, нагло ми се променио ранк и поени...
Молим проверу, мислим да је био хејт.
неко ми је лупио 5 брзих цртица, оскрнавио ми дефиницију без минуса, зато пријављујем.
Mislim da sam upravo bio izlozen hejtu, tipa broj glasova za defke mi je pao za 50 u roku od par minuta.
Jel može mala proverica, nisam odavno...
Ако може провера...
Au kol'ko vas je...
:suče rukave:
Džeriko - skinut taj skorašnji i jedan stariji.
Otkačeni - Skinut jedan manji.
Ostali uskoro...
E hfala. Smrt hejterima, sloboda narodu!
Cudi me da neko hejtuje Dzerija. Tako prijatan i uctiv covek je u pitanju. Ti hejteri stvarno nemaju mere!
Ja mislio Bushido se prijavio da mu skidate hejt, pa potrcao da kazem "Nemojte, evo lajkovacu mu sad nesto da anuliram te minuse!" Srecom, nije tako bistar, a i ne kontrolise se redovno.
Kapiram da se lepo osecas kad dodjes da te pregleda Kostic. Cak mu se i zahvalis. Znao sam da ce te brak omeksati. Postajes slab.
Može li neki vispreni moderator da proveri da li ima mržnje/voljenja?
Ае ми скините хејт. 20ак појена...
А и не морате, боли ме курац... Али ај ипак.
ЕДИТ Фала најлепше. х)
Peroviću - Znaš i sam šta je bilo.
Cornelije - Nema ništa.
Done - Ništa.
Macho - Skinut taj hejt i jedan lajk.
Ella - Skinuta 3 komada.
Pozlaćeni retriveru - Nema hejta, ali ti je skinuta ona OGROMNA količina lajkova, a nalozi banovani.
Enemi, rešeno.
Ima li voljnih moderatora da me provjere? Kako sam dobio odabranu defku, pogubio sam se u brojevima. :)
Mislim da sam imao stotinjak pluseva više, pa eto, moglo bi se letimično pregledati. :)
Moже провера? Јуче сам за кратко време добио 30-ак плусева, па су после нестали, претпостављам да је неки лајк био па скинут? :)
Mlato, da, to je bilo u pitanju.
Champy, provericu kada budem sa kompa, ako neko ne proveri pre mene.
Au kako mi neko sije minuseve... Vidi de Kosticu koji je taj junak.