Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Lakosta, mene si skoz preskočio, jebem ti pešest lozničkih emo cavulja iz tvojega harema
    ;-)

2. Ajoj sta ti je rekao za loznicke emo cavulje...

3. Pozlaćeni retriveru - Nema hejta, ali ti je skinuta ona OGROMNA količina lajkova, a nalozi banovani.

Пази вако. Лајкова је било, има и дуплих. Али овај није мој, већ једног другара. Био је дил за лајковање, али није мој дупли, што се по много чему може утврдити, па бих питао можеш ли да га одбанујеш. И извини за спем.

4. Био је дил за лајковање, али није мој дупли, што се по много чему може утврдити

Оћеш да кажеш да ти ниси користио овај налог, је ли?

5. Да. Ушао сам једном на његов профил, али нисам ништа лајковао. И имали смо тај дил, то стоји. Али није у реду да човек буде банован због тога. Налог није мој.

6. Pošalji mi listu svih svojih duplih naloga i listu svih naloga sa kojih si se lajkovao na PVT, pa ćemo odbanovati ovog.

7. Provera, hejt/lajk. Gej stop, cim stop.
    EDIT: Štefi, nabaci mi neku emo cavu na PVT.

8. Pozlaćeni, odbanovan je ovaj.

Reme, nema hejta.
    Emo cave isporučene na PVT.

9. Lukse Doku, nema ništa.

Champy, skinut jedan ogroman lajk. Hejta nema.

10. Vole me ljudi, šta da ti pričam. lololo

11. Ovog momenta me neko žestoko hejtuje...na svaki rifreš po 5 minusa...
    EDIT: 70 minusa za 5 minuta...i još nije stao :D
    EDIT2: Evo ga, zaustavio se na 140 minusa. Kapa dole za trud! :)

12. Ajde proverite i kod mene.
    Em dugo nisam radio proveru, em mi se čini da je ovaj Elin hejter i mene odšrafio.

13. Rešeno...za oboje.

Mrzi vas komšija, izgleda. Glasni ste. :-))

14. Fala lepo.
    Utišaćemo se, još od večeras :)

15. Је л' море нека провера, да ли сам ја утрипован или нешто друго, чини ми се да имам неког дежурног минусанџију, ко ми сваки пут кад напишем неку дефиницију лупи минус пар сати након тога....

16. je l prijavljuješ hejt ili ne?
    to što ti neko klikne minus na defku kad je pročita nije hejt.

17. Dragi naš člane sajta Vukajlija,

Osećaj ti je subjektivan. Niko te ne mrzuje.
    Provereno! :-)

18. elem, ne znam ni zašto sam provjeravala, ali nema hejta.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.