Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ма мислио сам да ми неко сваки пут кад окачим неку дефиницију лупа редован минус на сваку, ал' очигледно сам се утриповао нешто.... Хвала свакако....

2. Sluga sam preponizna, ali jel' može meni, o modovske preuzvišenosti samo provera lajka i hejta?

3. Hvala. Sad ću lakše spavati kad znam da me niko ne hejtuje.

4. Primetio sam da mi se naglo smanjio prosek, pa da proverite.

5. a nisi primijetio i da su ti dva dupla sa kojih si se lajkovao banovana?
    ćuti.

6. okej, ovako:
    dakle imaš dva dupla naloga, imate iste ip adrese i oni ocjenjuju taj tvoj nalog, tj. daju ti pluseve, pa mi to onda poslije skinemo.
    a ako kažeš da su ti to braća, cimeri, zaove, rođaci iz kanade koji se nekad loguju na tvom kompu, mi kažemo: jebiga, ne možemo da gatamo, nama je to dupli nalog i mi smo to skinuli.

7. Aj ako ima neko vremena nek mi proveri hejt, lajk.
    Hvala :)

8. može sale, saću :)

9. Ma važiii. Ja ni nemam komp, al' 'ajde. Nije da se nerviram.

10. sale, nema hejta.

jamesbond, kul. :)

11. Ако није проблем, може провера... У неким тренуцима ми се чинило да ми се спуштао просек и поред насловне, па да видим јесам се истриповао или ме неко мало не воли... :-)

12. Ouu, odlicno!
    Hvala puno Lullo :)

13. Нема ништа, Нико :)

14. Мени неко лупио по минус на сваку дефку и постер. Мора да сам неког јебено изнервир'о, јебем ли га.

15. Фала, СМаре, царе! :-Д

16. sreto-šteto, će da pogledamo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.