Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
bezopasan sam ja,ne brini :)
a evo i ideja, da se objavljuje nedjeljni bilten duplih da znamo s kim imamo posla?
ma Smare to je profil mog burazera, on mi je dao ocene, nije nikakav dupli u pitanju, nema problema...
Student nije zapalio žito.
Ок, али свакако је био лајк и да није твој.
/// и Лалабај стоп. :р
// Мени се свиђа што је Смарко иначе кренуо да провјери било коме
A no, spemeri, dođem na redovnu kontrolu i vi mi ne odgovorite je l' bilo šta. :)
Oće li mi neko reći ima li čega? :D
/// Lalabaj stop.
Nema ništa. :)
Ako sam dobro shvatila mogu ovo da prijavim ovde:D:D:D
Proverite moj profil.
Ovaj mi obecava: http://vukajlija.com/recnik/autori/109739
Ovaj kom sto je ostavio: http://vukajlija.com/podbociti/561141#comment_2006312
sam i ja ostavila na jednom njegovom posteru koji je sada vec izbrisan. Mozete proveriti u mojim komentarima.
Skinuto, ali sledeći put ili pošalji na PVT ako sumnjaš na nekoga ili nemoj ni stavljati ime autora. Ukoliko se ispostavi da nije hejt u pitanju, možeš i ti dobiti ban zbog klevete.
Ok. Nisam znala da ne smem, necu vise. Izvinjavam se. Hvala :)
prijavljujem hejt koji se dogodio prije par minuta. siguran sam jer sam na nekoliko poslednjih definicija dobio po minus. jes da nijesu sve genijalne, neke jesu, da se razumijemo, ali nijesu ni toliko loše. unaprijed hvala :)
Може провера? Хвала.
Жемо се провери за лајк а и хејт, нешто ми чудно а не знам шта.
Pacove nema, brte...
Edit:
Nema ništa ni Komatoza...
a meni, jel ima nešto?
Koliko ti fali?
pojma nemam tačno, mislim da je nešto više od deset.
ali ako ne možeš da nađeš ništa. samo me užasno nerviraju ti što to rade.
Nađen, skinut.
e da mi možeš reć ko je da usmjerim ovaj bijes. ali ne možeš. hvala.
Check me :)
Мржња. Провера.