Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. sinoć negde oko ponoći, opadoše mi poeni za preko 20.

2. rešeno Stevane... saću ove prethodne...

Laik, nema ništa novo veliko.

trosarinacnis - ništa novo

3. Laik, nema ništa novo veliko.

Хоћеш рећи, поштено ме оценио? смајли
    Кажи ми ко је, да и ја њега поштено ишчитам.

4. Ovaj, mogu i ja Bruse? Nije me niko odavno proveravao, kontam da ni nema ni hejta ni lajka, ali ajd da proverim. :)

MOD EDIT: nema hejta, mada ima čitanja sa nedopadanjem i dopadanjem...

5. ne to, nego nema ništa preko 9, a ispod se ne gleda hejt... ako ti nedostaje mnogo poena onda je verovatno više autora...

6. Бирократске заврзламе, не мари. Само ме нервира то што знам шта је у питању и што ће се извући тај никоговић. Хвала теби у сваком случају.

7. rešeno je stojane, ali taj autor je već banovan...

8. Може провера? :)

9. Може, сиги, имаш дупли са којег си се лајковао и псовао мајке модераторима

10. оно кад ти је веома непријатно јер су те укебали :Д
    знам знам , имао сам налог, а онда сте ме бан, па се мало разљутио бла бла. Све у свему извини нисам и нећу више никад :Д

11. Сад сам очекивао причу да ти је дошао брат од тетке за славу кући па је одатле оцјењивао и тако то...
    Немој то више да радиш, још са дуплог, то је бљак, требао би и тај да ти се банује али пошто је до сјутра онај бан, и пошто ми је рођендан сјутра, онда нећу да те банујем, али немо' да се понови :)

12. Е па онда срећан рођендан и фала :Д јест вала бљак не знам ни ја шта ми би :Д

13. Мислим. Чуј мислим ЗНАМ да ме хејтује неко... чек ми

14. Paranoican sam. Imam osecaj da me ganjaju. Provera. Ako moze.

15. dobio sam nekoliko minusa za malo vremena, volio bih da to provjerite

16. Скрлетник - Ништа
    Мр. Ралеку - Ништа
    Лекса - Ништа

17. Ajd što mi je neko bacio minus na sve definicije, ali zašto i na poster?
    Molio bih da se to proveri, a izgrednik kazni...
    Mislim da znam i čiji je duplak u pitanju!

Ako grešim, banujte me zbog klevete!

Hvala!

18. Doktore Komadina, vi imate celih 6 defnicija, činjenica da vam je jedan autor dodelio svih šest minusa možda jeste hejt, ali se po propisima sajta ne može tako i okarakterisati. Pogotovo obzirom da postoji regularan (čitaj: dovoljan) vremenski razmak između ocena. Kao i za sve ostale, važi pravilo da se ispod 10 definicija ne može razmišljati o hejtu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.